Superlativele Anului 2020 22 decembrie 2020

Superlativele CovasnaMedia.ro: Anna Maria Popa de la TAM, covăsneanul anului

de Observatorul de Covasna | 778 vizualizări

Titlul de „Covăsneanul Anului” merge în anul acesta atât de încercat pentru cultură către managerul Teatrului Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe, Anna Maria Popa.

În plină criză sanitară mondială, cu efecte însemnate economice și culturale și pe plan local, a dus mai departe stagiunea, din offline în online și invers, a organizat evenimente, festivalul D-Butan-T și multe alte activități – toate cu succes și respectând cu rigurozitate măsurile impuse de autorități.

Teatrul nu moare, teatrul se transformă. Este la fel ca energia, din punctul de vedere al lui Einstein. (...) Gândurile pozitive ne dau energia și puterea să găsim în permanență soluții în așa fel încât teatrul să rămână viu și să rămână acolo unde îi este locul, în fața publicului”, ne spunea, într-un interviu din august, acordat ziarului Observatorul de Covasna, Anna Maria Popa.

Eforturile sale, de a păstra teatrul prezent în viețile noastre, în ciuda tuturor greutăților au fost apreciate și de publicul CovasnaMedia.ro, care, iată, i-a acordat titlul de „Covăsneanul Anului”, cu 162 de voturi.

Următorul clasat, patronul Sepsi OSK, Diószegi László, a obținut 116 voturi. Pe locul al treilea a fost profesoara Departamentului de Geoștiințe al Universității din Arkansas, covăsneanca Adriana Potra (73 de voturi).

Votul pentru stabilirea Superlativelor Anului în județul Covasna, o campanie Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro, a debutat în 27 noiembrie și s-a încheiat în 20 decembrie. În total au fost exprimate aproape 5.900 de voturi, în toate cele 20 de categorii.

Distribuie articolul:  
|

Superlativele Anului 2020

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.