STIREA ZILEI 15 iunie 2018

ZIUA OCV15 A SOSIT! Județul Covasna, pregătit pentru cea mai mare petrecere aniversară

de Covasna Media | 1286 vizualizări

Goran Bregović, Carla׳s Dreams și ceilalți artiști sunt așteptați vineri la Sfântu Gheorghe

Numărăm cu sufletul la gură orele și minutele care au rămas până la deschiderea porților evenimentului OCV15, cea mai mare petrecere de aniversare din județul Covasna, unde va concerta marele artist Goran Bregović. Distracția la Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe începe vineri, 15 iunie, de la ora 17:30.

Aniversarea de 15 ani a ziarului Observatorul de Covasna, unde invitați de onoare, pe lângă celebrul Goran Bregović mai sunt și unii dintre cei mai îngrădiți artiști din România, Carla׳s Dreams, respectiv renumiții dansatori din Ungaria, 4 For Dance, dar și pe artiștii locali Fúvó Shock Orchestra reunește la Stadionul Municipal participanți nu doar din Sfântu Gheorghe sau din județul Covasna, ci din toată țara, ba chiar din Mexic și alte colțuri ale lumii. Astfel, sărbătoarea multiculturalității, a bunei înțelegeri, respectului, muzicii și a oamenilor frumoși este pregătită să înceapă!

Lucrăm de peste 8 luni la acest proiect. Și eu și toți colegii mei am pus extrem de mult suflet pentru un eveniment de înaltă clasă. Ne dorim ca toți cei care vor fi alături de noi pe 15 iunie să plece de la concert cu bucurie în suflet, conștienți că au participat la un spectacol irepetabil, probabil cel mai frumos din istoria recentă a acestui județ. Totodată m-aș bucura ca publicul să înțeleagă că OCV15 este despre multiculturalitate, bună înțelegere, respect, bucurie, muzică și oameni frumoși”, a declarat în ajunul evenimentului, organizatorul principal - Daniel Santa.

Puncte de acces

Accesul la eveniment se face vineri, 15 iunie, începând cu ora 17:30.

Intrarea principală dinspre strada Stadionului se va deschide în special pentru posesorii de bilete categoria A (VIP- Diamond Ring) și categoria C (Standing). VIP-urile vor avea brățară verde, cu care vor avea acces atât în tribune, pe locuri cu scaune, cât și pe gazon. Persoanele cu bilete categoria C vor primi de la voluntarii prezenți la poarta de acces brățări roșii. Aceasta le va garanta accesul doar pe gazon.

Poarta de acces dinspre strada Stadionului din zona tribunelor va fi deschisă pentru accesul partenerilor care au achiziționat pachete corporate pentru eveniment. Aceștia vor primi brățări de culoare albastră. Brățara le va oferi participanților posibilitatea să ocupe loc atât în tribuna dinspre strada Stadionului, cât și pe gazon.

Cei care au achiziționat bilete la categoria B (Seating), cu locuri pe scaunele din tribune, vor avea la dispoziție intrarea dinspre strada Vânătorilor, cu locuri în această zonă. Persoanele care au achiziționat bilete la categoria B trebuie să știe că locurile pe scaune nu sunt numerotate, ci vor fi ocupate pe bază de preferință și disponibilitate. Brățările primite de aceștia vor avea culoarea portocalie. Această categorie de participanți va avea acces și în zona de gazon.

Este important de menționat de asemenea că validarea biletelor la eveniment se face până cel târziu la ora 19:00.

Programul complet

17:30 OPEN DOORS

18:15 ACCESS OFFICIAL START

18:20 4 FOR DANCE

19:15 FÚVÓ SHOCK ORCHESTRA

19:45 CARLA’S DREAMS

20:50 GORAN BREGOVIĆ

22:55 PYRO EVENTS ARTIFICII

Pe lângă cele câteva surprize de care vor avea parte toți participanții spre final, evenimentul se va încheia aproape de ora 23:00 cu un spectaculos foc de artificii, adus la Sfântu Gheorghe de câștigătorii uneia dintre cele mai prestigioase competiții de profil din Europa - „Pyronale” Berlin, Pyro Events, aceeași care de ani buni încheie magistral Zilele Sfântu Gheorghe.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica programul.

Accesul cu mașini în zona Stadionului

Organizatorii îi roagă pe participanții din Sfântu Gheorghe să evite, pe cât posibil, să vină cu mașina personală la eveniment. Zona dispune de un număr limitat de locuri de parcare, iar această soluție ar putea ajuta la evitarea creării unui disconfort inutil, mai ales că la concert sunt așteptate să sosească persoane din toată țara, inclusiv din străinătate.

Mai mult, având în vedere că evenimentul se încheie în jurul orei 23:00, iar zgomotul ar putea să cauzeze deranj, coordonatorii OCV15 au decis să ofere bilete gratuite la concert persoanelor care locuiesc în zona Stadionului, pentru ca bucuria acestui eveniment unic să ajungă la toată lumea. De această facilitate vor putea beneficia doar persoanele care pot să dovedească, cu ajutorul unui act de identitate, că locuiesc în zona străzilor Privighetorii, Stadionului, Bartók Béla, Ghioceilor. Biletele se vor oferi vineri, la punctul de vânzare de la Stadion, însă doar între orele 12:00 – 16:00.

Cele mai importante reguli

1. La acest eveniment fumatul este strict interzis, cu excepția spațiilor special amenajate.

2. Accesul pe gazon este interzis în pantofi cu toc. Poți purta fără probleme tocuri în tribună.

3. Stadionul SEPSI OSK este în primul rând un spațiu destinat sportului și ne dorim să-l păstrăm curat. Te rugăm să consumi alimente și băutură în zona spațiilor special amenajate, acolo unde ai la dispoziție și suficiente coșuri de gunoi.

4. Este interzis accesul cu umbrele. În caz de averse, participanților le este recomandat să utilizeze pelerine de ploaie.

5. Minorii prezenți la eveniment nu au voie să consume alcool. Ei vor purta o brățară de culoare roz, având instrumente muzicale desenate pe ea. Te rugăm să nu cumperi alcool minorilor și să le semnalizezi oamenilor de securitate de fiecare dată când vezi un minor consumând alcool.

Mai multe detalii se găsesc în regulament, pe site-ul evenimentului - www.bit.ly/GoranRO.

Vineri, un singur punct de vânzare – la Stadion

Cei interesați trebuie să știe că vânzarea de bilete online de pe site-urile www.myticket.ro și www.entertix.ro este deschisă până în ziua evenimentului, inclusiv.

De reținut este însă că în 15 iunie, biletele vor putea fi cumpărate DOAR de la stadion, între orele 11:00 – 19:00. Punctele fixe de la redacția Observatorul de Covasna și de la Biroul de Organizare Evenimente din centrul orașului Sfântu Gheorghe au devenit inactive de joi, de la ora 16:00.

Prețurile rămân aceleași și în ziua evenimentului: 80 lei (Categoria C- Standing) și 115 lei (Categoria B- Seating). Bilete din Categoria A- Diamond Ring/VIP nu vor mai putea fi achiziționate pentru că stocul stabilit de organizatori s-a epuizat.

La eveniment sunt așteptate peste 4.000 de persoane.

Așadar, ziua noastră, a tuturor celor care citesc, urmăresc, participă cu idei și susțin în orice fel publicația „Observatorul de Covasna”, respectiv a celor care vor face acest lucru după 15 iunie a sosit! Distracție plăcută tuturor!

Distribuie articolul:  
|

STIREA ZILEI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.