STIREA ZILEI 5 iulie 2018

Fortuna Park anunță demararea construcției pentru două noi blocuri în Sfântu Gheorghe!

de Covasna Media | 5120 vizualizări

Peste 70% din apartamente sunt deja rezervate, proiectul bucurându-se de un succes deosebit în rândul locuitorilor

Primul proiect imobiliar privat de anvergură din Sfântu Gheorghe, complexul de locuințe Fortuna Park, a intrat într-o nouă etapă, după ce alte două blocuri au primit avizele pentru construcție. Investiția autohtonă, aparținând companiei Fortuna Park SRL deținută de omul de afaceri harghitean Csergő Zsolt, s-a bucurat de un succes remarcabil.

„Am fost optimiști după reușita proiectului nostru din Miercurea Ciuc, ne-am decis să ne extindem activitatea în Sfântu Gheorghe și s-a dovedit că am făcut o alegere corectă. Ne bucurăm enorm de succesul pe care investițiile noastre din Covasna îl au și vom continua proiectul Fortuna Park cu încă două blocuri”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, Csergő Zsolt.

Mai puțin de o treime din apartamente au rămas disponibile

Peste 70% dintre cele 93 de apartamente puse în vânzare sunt deja rezervate, ceea ce demonstrează o cerere și un interes real pe piață. Întrebat de motivele care au stat la baza acestei reușite, investitorul harghitean explică: „Fortuna Park nu este un simplu complex de locuințe, e un proiect rezidențial ce va oferi orașului și locuitorilor săi un nou stil de viață. Aceștia se vor putea bucura de un mediu plăcut, elegant, sigur, confortabil și frumos. Oamenii au înțeles acest lucru și au ales să se bucure de ceea ce noi ne propunem să le oferim”.

Dezvoltatorul proiectului a explicat de la început că proiectul va avea un impact pozitiv în zonă și prin faptul că toate lucrările de construcție și amenajare sunt realizate cu companii locale, iar la proiect vor munci oameni din Sfântu Gheorghe și împrejurimi. Și de această dată, acesta a subliniat faptul că investiția a fost foarte bine primită și susținută de comunitatea locală. „Țin să le mulțumesc tuturor celor care sunt implicați în acest proiect, pentru profesionalismul arătat și celor care sunt alături de noi și ne susțin, pentru încrederea arătată”, afirmă Csergő.

Predarea primelor apartamente programată în luna august

Despre stadiul investiției, dezvoltatorul Fortuna Park informează că primul bloc este în fază de finalizare. „Se preconizează că primele apartamente vor fi predate viitorilor proprietari în luna august. Lucrările vor continua în ritm susținut, pentru că blocul al doilea are deja realizată fundația, iar după ce acesta va fi predat, va începe imediat construcția celui de-al treilea bloc. Finalizarea întregului proiect este estimată pentru anul 2020 când toate cele 93 de apartamente ale Fortuna Park vor putea fi locuite de noii proprietari”, a completat Csergő Zsolt.

Pentru toți cei dornici să aleagă stilul de viață Fortuna Park și să achiziționeze unul din apartamentele puse în vânzare, numeroase detalii sunt disponibile pe site-ul www.fortunapark.ro, precum și telefonic, la numărul 0741 900 800.

Distribuie articolul:  
|

STIREA ZILEI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.