STIREA ZILEI 28 februarie 2012

Forro Bela a demisionat de la conducerea CAS Covasna

de Monica Vrânceanu, Székely Emőke | 795 vizualizări

Asigurările de sănătate vor fi conduse interimar de Antal Eva, şef serviciu la CAS Covasna.

Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Covasna va avea un președinte interimar de la 1 martie, ca urmare a demisiei președintelui Forro Bela. Decizia de a-și da demisia a fost anunțată de Forro Bela la începutul acestei săptămâni, iar la baza acesteia ar sta „motive strict personale”.

„Sunt convins că pe perioada mandatului meu am făcut totul pentru promovarea intereselor cetățenilor judeţului nostru în domeniul asigurărilor sociale de sănătate, urmând să predau mandatul colegei mele, șef-serviciu al CAS, doamna Antal Eva, începând cu data de 1 martie. Cred că am avut o perioadă bună la CAS, plină de transparență și deschidere către asgurați. Tocmai de asta, mă pot uita în oglindă având conștiința curată, sunt convins că am dat tot ce puteam da în acest post și a venit vremea să merg mai departe. Vine o vreme când realizăm că viața înseamnă și altceva nu doar muncă, iar eu am decis acum că e cazul să-mi petrec mai mult timp alături de familie, în primul rând”, a declarat Forro Béla.

Președintele Consiliului Județean (CJ) și al UDMR Covasna, Tamás Sándor, a declarat că nu poate comenta decizia lui Forro Béla și nici activitatea acestuia la CAS Covasna, însă a admis că s-a cerut conducerii centrale a CAS numirea ca președinte interimar a lui Antal Eva, un specialist al sistemului, până la organizarea unui nou concurs.

Președintele demisionar al CAS Covasna a fost numit în funcție la jumătatea anului 2010, având susținerea UDMR. În ceea ce privește conducerea interimară, Antal Eva este cunoscută ca fiind un bun specialist cu vechime considerabilă în cadrul CAS Covasna.

Distribuie articolul:  
|

STIREA ZILEI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.