SPORT 3 august 2022

Zilele Sportive Sfântu Gheorghe: ultima strigare pentru a propune activități!

de Iulia Drăghici - Taraș | 425 vizualizări

Înscrierile pentru participarea la a XV-a ediție a Zilelor Sportive Sfântu Gheorghe sunt deschise pentru cei care vor să organizeze activități până în 15 august, reamintesc coordonatorii evenimentului. 

Nu ratați ediția a XV-lea a Zilelor Sportive!

Organizatorii Zilelor Sportive din Sfântu Gheorghe atrag atenția asociațiilor și organizațiilor că termenul limită de înscriere expiră pe 15 august 2022.

Dacă doriți să participați la unul dintre cele aproape 150 de programe din acest an, înregistrați-vă din timp și trimiteți formularul de înregistrare la adresa de e-mail sepsisportnapok@gmail.com.

Cei care doresc să participe, ca organizator, pentru prima dată la acest eveniment sportiv sunt rugați sa ceară formularul de înregistrare la adresa de email: sepsisportnapok@gmail.com sau la nr. tel.: 0744757088”, au transmis organizatorii într-o informare de presă. 

Perioada de înregistrare a proiectelor a început în 15 mai. Potrivit calendarului evenimentului, între 15 august și 1 septembrie se va lucra la realizarea planului, iar în 8 septembrie va avea loc o discuție despre programul final. 

Festivalul sportiv va fi organizat în perioada 23-25 septembrie. Locația principală a evenimentului este și de această dată centrul orașului Sfântu Gheorghe.

Programele construite în jurul sloganului – Punem orașul în mișcare! – au scopul de a promova mișcarea, modul de viață sănătos și nu în ultimul rând organizarea unui eveniment în exterior, unde cluburile și organizațiile sportive au șansa de a se prezenta în fața publicului larg.

În acest mod se oferă posibilitatea de a promova activitățile proprii, recrutarea de noi membri și încheierea de noi cunoștințe.

Programele din cadrul celor trei zile, pe lângă sportul activ, oferă o experiență reală și de neuitat, atât sportivilor amatori, cât și celor profesioniști.

În cadrul Zilelor Sportive se vor organiza și întâlniri cu publicul, diferite discuții, precum și alte programe distractive”, au informat la finele lunii aprilie a.c., când au început pregătirile, organizatorii. 

Zilele Sportive, ediția a XIV-a, din 2021, au avut loc în perioada 24-26 septembrie. Peste 120 de programe au fost prezentate în cadrul evenimentului în 26 de locații din reședința de județ. Mai mult, la activități au luat parte peste 3.500 de sportivi, precum și peste 20.000 de spectatori, și s-au împărțit 1.600 de medalii și 250 de cupe, respectiv 600 de tricouri personalizate.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.