SPORT 2 iunie 2022

„Zilele sportive” Boroșneu Mare, un eveniment dedicat copiilor

de Marius Raczek | 583 vizualizări

În data de 30 mai, la Boroșneu Mare a fost organizat evenimentul „Zilele sportive”, dedicat copiilor, principalii organizatori fiind Școala Gimnazială „Bartha Károly”, Primăria comunei Boroșneu Mare și Poliția comunei Boroșneu Mare.

Coordonatoarea evenimentului a fost profesoara Nagy Ilona Kamélia, în buna desfășurare a activităților implicându-se Școala Gimnazială „Antos János” și Școala Gimnazială „Kálnoki Ludmilla”, prin profesoarele Mar Orsolya și Mar Edith. „Zilele sportive” Boroșneu Mare s-a adresat copiilor din mai multe școli din județul Covasna, aici putând fi enumerate: Școala Gimnazială „Bartha Károly” Boroșneu Mare, Școala Gimnazială „Antos János” Reci, Școala Gimnazială „Kálnoki Ludmilla” Valea Crișului, Școala Gimnazială „Gábor Áron” Chichiș, Școala Gimnazială „László Lukács” Ilieni, Școala Gimnazială „Thury Gergely” Tamașfalău, Școala Gimnazială „Néri Szent Fülöp” Sfântu Gheorghe și Școala Gimnazială „Czetz János” Ghidfalău.

Așa cum au anunțat organizatorii, vizate de acest eveniment au fost: desfășurarea unor activități menite să sărbătorească copiii și afirmarea lor prin diferite activități sportive, întreceri, concursuri, muzică, dans, creații plastice; stimularea interesului pentru mișcare, educație fizică și sport al elevilor în vederea evoluției corecte și armonioase a organismului și menținerea sănătății acestora; descoperirea de noi talente.

Prin acest eveniment, organizatorii au urmărit să întărească relația de colaborare și prietenie dintre elevi, părinți, cadre didactice și angajații diferitelor instituții. 

Programul activităților a fost bogat și a cuprins spectacole de muzică și dans, recitare de poezii, un campionat de fotbal, concursuri de ciclism cu obstacole, alergare cu obstacole, tracțiune cu frânghia, alergare în saci, probe de aruncare la țintă, dar și probe de dexteritate și îndemânare, precum water pong, selecție de bomboane, despachetarea de ciocolată, colectarea de mingi, echilibrul cu pahare, câmpul minat sau balonașe plimbate. De asemenea, în cadrul evenimentului, a avut loc și un concurs de gătit.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.