SPORT 1 iunie 2011

Weekend sportiv la Sfântu-Gheorghe

de Monica Vrânceanu | 482 vizualizări
Comentatorul sportiv Cristian Ţopescu este invitatul de onoare al evenimentului Finalul acestei săptămâni va fi marcat de Zilele Sportive Sfântu-Gheorghe 2011, un eveniment de mare amploare care va cuprinde nenumărate activități și competiții sportive, precum și decernarea Burselor Sportive Sfântu-Gheorghe. Zielele Sportive vor debuta vineri, deschiderea oficială urmând să aibă loc la ora 10, la Stadionul mare din municipiu. Programul Zielor Sportive este disponibil pe site-ul www.sportnapok.ro

Comentatorul sportiv Cristian Ţopescu este invitatul de onoare al evenimentului

Finalul acestei săptămâni va fi marcat de Zilele Sportive Sfântu-Gheorghe 2011, un eveniment de mare amploare care va cuprinde nenumărate activități și competiții sportive, precum și decernarea Burselor Sportive Sfântu-Gheorghe.

Zielele Sportive vor debuta vineri, deschiderea oficială urmând să aibă loc la ora 10, la Stadionul mare din municipiu.

Programul Zielor Sportive este disponibil pe site-ul www.sportnapok.ro, iar printre cele mai importante evenimente se numără Concursul de alergare pentru elevii cu dizabilități, ştafeta de 550 de minute, întâlnirea foștilor jucători de fotbal, concursurile de arte marțiale, paintball, squash, carting, baschet și handbal, precum și nenumărate demonstrații sportive. Ultima zi a evenimentului, duminică, va fi marcată de Cupa Zilelor Sportive Handbal la fete, Demonstrația de echitație susținută de Kalnoky Anna, meciul de fotbal dintre echipele Imasa şi Electro - în amintrea meciurilor memorabile din anii ’80 și un tur de biciclete.

În cadrul Zilelor Sportive vor fi decernate și Bursele Sportive 2011, acordate de Comisia de Tineret și Sport a Consiliului Local Sfântu-Gheorghe.

Bursa specială va merge în acest an la luptătoarea Estera Dobre, desemnată ”Sportivul anului 2011”, tânăra fiind un exemplu pentru capacitățile de formare a sportivilor performanți la Sfântu-Gheorghe. Vor mai fi acordate burse pe fiecare categorie de sport, acestea mergând separat către 35 de sportivi - antrenori, seniori și juniori. Bugetul total al Burselor a fost stabilit în acest an la 10.000 de lei, iar festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă de la ora 19, la Sala Sporturilor Szabo Kati.

Președintele Comisiei de Tineret și Sport, Mădălin Guruianu, a declarat că la festivitatea de sâmbătă va participa și legendarul comentator sportiv Cristian Țopescu, acesta urmând să se afle la noi în oraș în calitate de invitat de onoare al Zilelor Sportive.

”Duminică de la ora 11, maestrul Cristian Ţopescu va da lovitura de începere pe Stadionul Municipal, în partida fostelor glorii fotbalistice din Sfântu Gheorghe, Imasa vs Electro, un meci în memoria echipelor din anii ’80, în care foşti colegi vor comemora şi amintirea jucătorilor celor două echipe trecuţi în nefiinţă”, a declarat Mădălin Guruianu.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.