SPORT 30 octombrie 2013

Weekend de Zumba organizat de ::Sport-All::

de Székely Emőke | 494 vizualizări

Evenimentul a avut loc în Poiana Braşov şi s-a bucurat de mare succes

Zumba prinde din ce în ce mai mult teren și pe meleagurile noastre, motiv pentru care instructoarea de zumba de la clubul ::Sport-All:: din Sfântu Gheorghe, Vitus Kinga, s-a gândit să organizeze un eveniment grandios, la care să participe cei mai buni instructori din țară, dar și de peste hotare.

Weekend-ul de zumba numit „Mountain Top” a avut loc în perioada 25-27 octombrie la Poiana Brașov. „Au participat instructori de zumba, dar și simpli practicanți ai acestui sport din toată țara, scopul fiind acela de a învăța unii de la ceilalți sub formă de master class-uri. Invitatul special al evenimentului a fost un instructor de zumba originar din Chile, dar care trăiește în Israel, Mario Guttierez. Acesta este recunoscut ca fiind în top 8 instructori de zumba din lume. Master Class-urile au început vineri, iar pe lângă zumba clasică doritorii au avut ocazia să participe și la demonstrații de Aqua-Zumba. La programele de sâmbătă am avut și participanți din Brazilia, ceea ce ne-a bucurat mult, iar duminică am urcat pe munte, unde am atras și turiștii care se aflau în zonă în cursul de zumba pe vârf de munte” – povestește Vitus Kinga.

Aceasta a menționat că evenimentul a fost unul de succes, având în vedere feedback-urile primite, dar spune că acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul sponsorilor: Vido și Orex.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.