SPORT 15 septembrie 2021

Viitorul Întorsura Buzăului U19 debutează în primul campionat oficial

de Iulia Drăghici - Taraș | 1465 vizualizări

În aceeași zi în care tinerii joacă împotriva celor de la Sepsi OSK U19, seniorii de la Viitorul și AS Ciucaș organizează un meci caritabil 

Viitorul Întorsura Buzăului debutează duminică, 19 septembrie, cu echipa de jucători cu vârste sub 19 ani, în primul turneu oficial din istoria asociației – Campionatul județean de juniori, organizat sub coordonarea Asociației Județene de Fotbal (AJF) Covasna. Primii adversari vor fi cei de la ACS Sepsi OSK U19. Meciul va avea loc la stadionul din Întorsura Buzăului (Camping) de la ora 15:00. Înainte, de la ora 12:30, seniorii echipei vor intra pe teren pentru o partidă cu scop caritabil, contra echipei AS Ciucaș 2005. 

Primul meci într-un campionat oficial al noii echipe de fotbal din Întorsura Buzăului, Viitorul, este programat duminică de la ora 15:00. 

„A sosit momentul mult așteptat în noua aventură a Echipei de Fotbal a orașului. Începem campionatul județean Juniorii U19 cu un duel de foc contra celor de la SEPSI OSK U19. Vă așteptăm să susțineți echipa locală!!!”, este mesajul transmis de echipă pe pagina de Facebook. 

Ziua este cu atât mai specială pentru Întorsura Buzăului cu cât locuitorii orașului sunt chemați să ia parte la eveniment încă de la ora 12:30, pentru a urmări un alt meci, de această dată organizat cu scopul de a strânge bani, prin donații de la spectatori, pentru o cauză nobilă. 

Dorim ca înaintea partidei oficiale, să organizăm un meci de fotbal, având ca scop strângerea unor donații financiare pentru a ne ajuta un fost coleg, CRISTI BULARCA (JIDANUL) care trece printr-o problemă de sănătate foarte gravă”, mai arată aceeași sursă. 

Astfel, la orele prânzului, pe teren va intra echipa mare a Viitorului Întorsura Buzăului și fosta reprezentativă a orașului, AS Ciucaș - anii 2005. 

Vă așteptăm în număr cât mai mare să fiți alături de noi la acest eveniment”, mai transmite Viitorul Întorsura Buzăului. 

Meciul caritabil își propune să strângă bani astfel pentru a-l ajuta pe Cristian Bularca, în vârstă de 56 de ani din Întorsura Buzăului, care a fost aproape 30 de ani, de la 12 până la 43 de ani – cu unele întreruperi, jucător al echipelor de fotbal din oraș, numită când Ciucașul, când IPT. Recent acesta a constatat că are probleme grave de sănătate. Luptă acum cu boala secolului despre care știe că o poate învinge nu doar cu voință, ci și cu un tratament nu tocmai ieftin. 

Cei care nu pot ajunge duminică la stadion, dar doresc totuși să ajute, trebuie să știe și faptul că donații se pot face și în contul: RO33RNCB0126055928940004 – titular Bularca Cristian Ioan, deschis la BCR.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.