SPORT 17 februarie 2023

Victorii pentru Sepsi-SIC și KSE Târgu Secuiesc

de Marius Raczek | 693 vizualizări

În etapa a 17-a din Liga Națională de Baschet Feminin, atât Sepsi-SIC, cât și KSE Târgu Secuiesc au terminat victorioase, în partidele disputate cu CSM CSU Constanța, respectiv BS Sirius Mureșul Târgu Mureș.

Ocupanta locului trei în clasament, CSM CSU Constanța, beneficiind și de faptul că a jucat acasă, a dat o replică pe măsură campioanei en-titre Sepsi-SIC. Fetele pregătite de Zoran Mikes s-au impus totuși, rezultat 76-63 (23-18, 13-13, 22-15, 18-17), și rămân singura echipă din Liga Națională cu procentaj maxim al victoriilor. Principalele marcatoare au fost: Cave (16 puncte), Hristova, Jones (ambele cu câte 11 puncte) și Gödri-Părău (9 puncte). Khadijiah Cave a fost desemnată MVP-ul partidei, cu cele 16 puncte, cinci recuperări și două pase decisive.

În Sala Sporturilor Kicsid Gabor, KSE Târgu Secuiesc a trecut de BC Sirius Mureșul Târgu Mureș, cu rezultatul de 80-55 (21-13, 21-13, 16-15, 22-14), după un joc controlat autoritar de echipa antrenată de Ljubomir Kolarevic și Farkas Alpár. Principalele marcatoare au fost: Debreczi (19 puncte), Corda (15 puncte) și Mitrovic (12 puncte). MVP-ul partidei a fost desemnată Debreczi Iringó, care, alături de cele 19 puncte, a mai reușit șapte recuperări și șase pase decisive.

Sâmbătă, 18 februarie, cu începere de la ora 19:00, Sepsi Arena va găzdui derbyul covăsnean al Ligii Naționale de Baschet Feminin, în care se vor întâlni Sepsi-SIC și KSE Târgu Secuiesc. Sepsi-SIC ocupă, în continuare, prima poziție a clasamentului, KSE Târgu Secuiesc fiind pe poziția a șasea.

Sursa foto: Sepsi-SIC/ Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.