SPORT 21 septembrie 2022

Victorii pe linie la handbal feminin

de Marius Raczek | 882 vizualizări

Atât Centrul Național de Excelență Sfântu Gheorghe, cât și echipele de junioare Sepsi-SIC au câștigat partidele din acest weekend, bilanțul fiind trei victorii în tot atâtea partide disputate.

În Divizia A, Seria B, CNE Sfântu Gheorghe a trecut cu rezultatul de 30-26 (16-8) de HCF Piatra Neamț, aceasta fiind cea de-a doua victorie stagională. Principalele marcatoare au fost: Delia Rău - 8 goluri, Marina Verdeș și Riana Bârlă - ambele câte 4 goluri. Fetele pregătite de Carmen Cartaș și Eugen Ciulei ocupă poziția secundă în clasament, la egalitate de puncte cu liderul Corona Brașov, despărțite de golaveraj.

La Junioare 1, Sepsi-SIC a debutat în noul sezon în Sala „Szabó Kati” și a trecut cu rezultatul de 58-21 de CSȘ Dinamo Brașov, aceasta fiind cea mai mare diferență de scor din etapa inaugurală a Seriei D. În competiția Junioarelor 2, Sepsi-SIC a început în deplasare, la CSM VSK Csikszereda Miercurea Ciuc, și a obținut, de asemenea, cea mai consistentă victorie a Seriei E, rezultat 41-20.

Sursa foto: Sepsi-SIC/ Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.