SPORT 15 noiembrie 2022

Victorii la scor pentru juniorii de la Sepsi OSK în Liga Elitelor U16 și U17

de Marius Raczek | 645 vizualizări

Bilanțul echipelor de juniori ale clubului Sepsi OSK din weekendul trecut a fost de două victorii, ambele la scor, respectiv două remize identice în partide fără gol marcat.

În Liga Elitelor U15, în cadrul etapei a 5-a, Seria 2, Sepsi OSK a primit vizita echipei AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, partida terminându-se cu o remiză albă, rezultat 0-0. Aceasta a fost practic ultima partidă din tur, în serie găsindu-se șase echipe, următoarea partidă, prima a returului, aducând-o la Sfântu Gheorghe pe AFC Odorheiu Secuiesc.

După două etape din Play-Out-ul Ligii Elitelor U16, Sepsi OSK conduce în clasamentul Seriei 1 cu două victorii, ultimul succes fiind pe propriul teren, rezultat 6-1 cu Petrosport Ploiești. Victoria a fost asigurată prin reușitele jucătorilor: Vulpe - dublă, Sandu, Gal, Dinka și Endrodi.

Tot pe prima poziție se găsește Sepsi OSK și în Play-Out-ul Seriei Vest la categoria U17. În etapa a 2-a, covăsnenii au trecut de LPS Banatul Timișoara cu rezultatul de 8-1. Marcatorii golurilor acestui succes la scor au fost: Ilyés - dublă, Ferrarini - dublă, Tinica, Ghimbovschi, Clinciu și Folea.

În Liga de Tineret, întâlnirea dintre Sepsi OSK și Universitatea Craiova s-a terminat indecis, rezultat 0-0. Partida a contat pentru faza de Play-Off, Seria Vest, în care se dă o luptă interesantă: Sepsi OSK, aflată pe poziția a patra, este la doar două puncte de ocupanta locului secund, Universitatea Craiova.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.