SPORT 15 aprilie 2024

Victorie prețioasă pentru Sepsi OSK II

de Marius Raczek | 946 vizualizări

În etapa a 3-a din Play-Out-ul Ligii 3, Seria 5, Sepsi OSK II a trecut de AFC Odorheiu Secuiesc, în timp ce, oarecum surprinzător, KSE Târgu Secuiesc a remizat cu SR Brașov, ultima clasată.

După victoria obținută în deplasare la Ciucaș Tărlungeni, Sepsi OSK II a legat două succese consecutive, trecând și de AFC Odorheiu Secuiesc, liderul din clasamentul fazei de Play-Out. Bujdosó a deschis scorul repede, încă din minutul 2, dar oaspeții au egalat după un sfert de oră. În partea secundă, în minutul 47, același Bujdosó a marcat din nou, și astfel Sepsi OSK II s-a impus cu rezultatul de 2-1. Valentin Suciu a utilizat lotul: Gedő – Folea, Vereguț, Horciu, Popşa, Ghimbovschi, Grigore, Stanislav, Bujdosó, Kocsis, Coman; rezerve: Bartha, Ene, Marin, Popa, Bena, Gyulai, Rendi, Nikula, Berde.

Deși pornea favorită, KSE Târgu Secuiesc a remizat pe propriul teren cu ultima clasată, SR Brașov. Oaspeții puteau deschide scorul încă din debutul partidei, dar au ratat un penalty. Totuși, SR Brașov a marcat primul gol, dar imediat Gergely a restabilit egalitatea. În partea secundă, deși din minutul 74 a jucat în superioritate numerică, KSE Târgu Secuiesc nu a mai reușit să marcheze, astfel că partida s-a încheiat la egalitate, rezultat 1-1. Antrenorul Călin Moldovan a utilizat lotul: Albert – Bînță, Cîrstian, Ketesdi, Botorok, Agafiței, Albu, Fábián, Gergely, Gajdó, Zöld; rezerve: Bunduc, Bandi, Perényi, Turcu, Veres, Keresztély, Demeter, Dobos, Fülöp.

KSE Târgu Secuiesc ocupă poziția a treia în clasamentul fazei de Play-Out, urmată la un punct distanță de Sepsi OSK II. Etapa următoare programează derby-ul covăsnean dintre cele două echipe, partidă care va avea loc la Târgu Secuiesc.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.