SPORT 20 octombrie 2022

Victorie pentru Sepsi OSK la primul joc în Cupa României!

de Marius Raczek | 807 vizualizări

Sepsi OSK a început noua ediție a Cupei României cu o victorie, alb-roșiii impunându-se la Ploiești, în fața Petrolului, cu rezultatul de 3-1.

Partida a început cu o bună ocazie pentru Petrolul, dar Began a intervenit în fața lui Măzărache. Apoi, minute bune, jocul s-a desfășurat fără ca vreuna dintre cele două echipe să-și creeze ocazii de poartă. Sepsi s-a arătat ceva mai periculoasă prin Rondon, în replică defensiva covăsnenilor opunându-se tentativei avute de Grozav. Primul șut pe poartă al elevilor lui Cristiano Bergodi a venit abia în minutul 34, când Leitner a reținut șutul lui Achahbar. Până la pauză, am mai putut consemna lovitura liberă executată de Bratu, la care Bagan s-a opus, și astfel la cabine s-a intrat cu rezultatul de 0-0.

Partea secundă a fost mult mai interesantă, și într-un interval de numai trei minute s-au consemnat două goluri. Petrolul a deschis scorul prin Grozav, cu un șut la colțul lung, scăpat de sub supraveghere de defensiva covăsneană. Sepsi OSK, însă, a revenit rapid, și Rondon a adus egalarea, balonul trimis de acesta la colțul scurt învingându-l pe Leitner. Gazdele au devenit din nou periculoase, dar Began a respins de sub transversală. Cu toată presiunea ploieștenilor, alb-roșiii au întors rezultatul, Ninaj reluând cu capul după o lovitură de colț. Petrolul a încercat să revină, dar Safranko a dat lovitura de grație.

Sepsi OSK a debutat, astfel, cu victorie în noua ediție a Cupei României și având un golaveraj superior s-a instalat pe primul loc în Grupa A.

Cupa României, Grupa A, Etapa 1

Petrolul Ploiești - Sepsi OSK 1-3 (0-0)

Au marcat: Grozav (48’) – Rondon (51’), Ninaj (63’), Safranko (89’)

Cartonașe galbene: Măzărache (52’), Țicu (76’)

Arbitru: Horia Mladenovici. Asistenți: Mircea Grigoriu, Bogdan Gheorghe

Petrolul: Leitner – Borța, Meijers, Huja, Țicu – Cebotaru (Jair 66’), Dumitriu – Bratu (Ivanovski 76’), Cioiu (Budescu 72’), Grozav – Măzărache (Irobiso 72’). Antrenor: Nicolae Constantin.

Sepsi OSK: Began – Bălașa, Ninaj, Tamás, Ispas – Bărbuț (Păun 90’), Rodriguez, Achahbar (Ștefănescu 71’), I. Gheorghe – Golofca (Junior 82’), Rondon (Safranko 71’). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.