SPORT 28 noiembrie 2022

Victorie pentru Sepsi OSK 2 în Liga 3

de Marius Raczek | 881 vizualizări

În etapa a 14-a din Liga 3, Seria 5, Sepsi OSK 2 a câștigat în deplasare la CSO Plopeni, în timp ce KSE Târgu Secuiesc a fost învinsă pe propriul teren de CS Blejoi.

Chiar dacă a avut o deplasare dificilă, pe terenul ocupantei poziției secunde în Seria 5, CSO Plopeni, Sepsi OSK 2 s-a întors cu o victorie rezultat, 2-1 (1-1). Acest succes a venit în urma unui autogol, respectiv a reușitei lui Vura. Antrenorul Valentin Suciu a utilizat formula de start: Niczuly R. - Popa, Cîrstean, Dobozi, Mitu, Horciu, Rența, Grigore, Nistor, Vura, Șerban.

Și KSE Târgu Secuiesc a avut un adversar pe măsură, liderul seriei, CS Blejoi, și a pierdut cu rezultatul de 2-1, după ce la pauză se consemna egalitatea, 1-1. Locotuș a marcat unicul gol al trupei din Târgu Secuiesc.

După 14 etape, Sepsi OSK 2 ocupă poziția a șasea în clasament cu 18 puncte, iar KSE Târgu Secuiesc este pe locul opt cu 15 puncte. În acest an se va mai disputa o singură etapă, pe 2 și 3 decembrie, KSE Târgu Secuiesc urmând să se deplaseze la Odorheiu Secuiesc, iar Sepsi OSK 2 va primi vizita celor de la Kids Tâmpa Brașov.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.