SPORT 24 iulie 2022

Victorie la scor și spectacol la Sfântu Gheorghe: Sepsi OSK-FC Argeș 4-0!

de Marius Raczek | 718 vizualizări

În etapa a doua din Superliga, după o primă repriză care nu anunța deznodământul, Sepsi OSK a făcut spectacol în partea secundă și a învins pe FC Argeș cu rezultatul de 4-0.

Încă din startul partidei, am asistat la un joc echilibrat, cu o echipă a Argeșului bine așezată în teren de antrenorul Andrei Prepeliță. Primele tentative de a amenința poarta le-au avut Bărbuț, respectiv Ișfan, după care abia prin minutul 35 am mai consemnat lovitura de cap a lui Ștefănescu și șutul expediat de Bărbuț. Pe finalul primei reprize, FC Argeș putea da lovitura, dar Bertrand a ratat incredibil și cele două echipe au intrat la pauză cu rezultatul de 0-0.

Repriza secundă a adus pe teren o altă echipă Sepsi OSK. Încă din minutul 49 alb-roșii au obținut un penalty din care Matei a deschis scorul. O altă fază fixă avea să ducă avantajul covăsnenilor la două goluri. Dintr-o lovitură liberă, Ștefănescu a centrat perfect, iar Mitrea a marcat cu capul. La un interval de trei minute Ștefănescu s-a remarcat din nou, de această dată scăpat singur cu Greab, el a fost cel care a majorat diferența. Ultima reușită a partidei i-a aparținut lui Golofca, dar scorul putea fi și mai mare dacă Damașcan nu rata dintr-o poziție excelentă.

Sepsi OSK s-a impus cu 4-0, iar în următoarea etapă va juca pe terenul celor de la Petrolul Ploiești. Până atunci, însă, alb-roșii trebuie să treacă de manșa retur din Conference League, în deplasare la Olimpija Ljubljana.

Superliga, Etapa a 2-a

Sepsi OSK-FC Argeș 4-0 (0-0)

Arbitru: Viorel Flueran. Asistenți: Sebastian Gheorghe, Marius Badea.

Au marcat: Matei (49’ penalty), Mitrea (60’), Ștefănescu (63’), Golofca (80’)

Cartonașe galbene: Păun (51’), Dumitrescu (78’) - Latovlevici (54’), Tofan (59’)

Sepsi OSK: Niczuly - Ciobotariu, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu - Păun, Rodriguez (Damașcan 61’) - Bărbuț (Aganovic 61’), Matei (Golofca 70’), Ștefănescu (I. Gheorghe 75’) - Tudorie (Rondon 70’). Antrenor: Cristiano Bergodi.

FC Argeș: Greab - Tofan (Turda 70’), Constantin, Cestor, Latovlevici (Celestine 70’) - Meza (Alceus 70’), Njike - Jakolis, Calcan (Garita 61’), Bertrand (Donisa 77’) - Ișfan. Antrenor: Andrei Prepeliță.

Sursa foto: Facebook/ Sepsi OSK. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.