SPORT 27 martie 2023

Victorie în amicalul cu FC Brașov

de Marius Raczek | 619 vizualizări

Profitând de întreruperea campionatului, Sepsi OSK a disputat o partidă amicală cu FC Brașov, de care a trecut cu rezultatul de 1-0.

Superliga a luat o pauză, datorată partidelor pe care echipa națională le are de disputat în preliminariile Euro 2024. România a și jucat o primă partidă, câștigată cu 2-0 în Andorra, urmând ca marți să întâlnească pe Belarus. Chiar dacă a făcut parte din lotul lărgit al tricolorilor, Marius Ștefănescu nu s-a regăsit în lotul care a abordat meciul cu Andorra.

Sepsi OSK a profitat de această pauză și, având în vedere că urmează o serie dificilă, cu partide atât în Superliga, cât și în Cupa României, a disputat un meci amical cu echipa din liga secundă FC Brașov. Covăsnenii au învins cu 1-0, unicul gol fiind reușit de Bălașa în minutul 14. Cristiano Bergodi a început partida în următoarea formulă: Began – Tamás, Ciobotariu, Bălaşa, Ispas – Păun, Papa, Francisco Júnior – Achahbar, Rondon, Safranko. De-a lungul partidei, au mai intrat: Niczuly, Ninaj, Tudorie, Rodriguez, Nistor, Șerban, Dobozi și Popa.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.