SPORT 25 octombrie 2015

Victorie fără drept de apel pentru Sepsi SIC la Cluj

de Sever Ioan Miu | 545 vizualizări

Sâmbătă s-au jucat meciurile etapei a şasea a Ligii Naţionale de Baschet feminin, etapă în care vicecampioana Sepsi SIC s-a deplasat la Cluj Napoca, pentru meciul cu Universitatea. Confruntarea din Sala Sporturilor Horia Demian a adus al doilea cel mai bun rezultat al campionatului pentru echipa alb-verde: 63-33.

Înfrângerea U Cluj se anunța încă din primului sfert, scor 26-4 pentru oaspeţi. În următorul sfert, gazdele au marcat 15 puncte, față de 14, câte au înscris fetele lui Zoran Mikes, dar nu a fost de ajuns pentru clujence. Astfel, la pauză, tabelul de marcaj afișa 19-40.

În al treilea sfert al partidei, ambele echipe au marcat 12 puncte. Totuși, în ultima pătrime, fetele noastre au înscris 11 puncte, față de gazde, care au marcat numai două puncte. Astfel că tabela de marcaj arăta, la final, 66-33 pentru oaspeți, cel mai bun scor al covăsnencelor de când au „umilit” CS Municipal Satu Mare cu 123-46, la începutul acestui campionat. Trioul marcatoarelor de top s-a păstrat şi în acest meci: T. Marshall (15), S. Evans (14) și A. Părău (12).

În următorul meci, fetele noastre vor întâlni jucătoarele de la Rapid București. Confruntarea va avea loc pe 31 octombrie, în Sala Sporturilor Szabó Kati.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.