SPORT 2 noiembrie 2014

Victorie, egal și înfrângere pentru echipele covăsnene

de Székely Emőke | 617 vizualizări

La sfârșitul săptămânii s-au jucat partidele celei de a zecea etape a Diviziei C la fotbal. Bilanțul echipelor covăsnene este o victorie, un egal și o înfrângere. OSK Sfântu Gheorghe a jucat în deplasare la Miercurea Ciuc și a reușit să câștige categoric, cu scorul de 3-0, după ce la pauză a condus cu 2-0. Toate golurile au fost marcate de la distanță și din lovituri libere, Viorel Șaim a reușit să îl învingă pe portarul advers de două ori, cea de a treia reușită a covăsnenilor fiind semnată de Florin Stângă.

„A fost o partidă grea, iar diferența dintre cele două formații nu este reflectată corect de scor. Am avut ocazii, dar au avut și gazdele. Eu mă bucur pentru punctele obținute, și mă bucur și pentru că am reușit să mobilizăm băieții după eșecul de săptămâna trecută” – ne-a declarat antrenorul Valentin Suciu.

FC Zagon a jucat tot în deplasare, la Piatra Neamț și a reușit să aducă un punct, scorul partidei fiind 1-1. FC Păpăuți a pierdut la masa verde contra Bucovina Rădăuți, meciul nu s-a jucat pentru că FC Păpăuți nu a achitat baremele restante.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.