SPORT 28 ianuarie 2022

Victorie clară pentru Sepsi OSK în fața Craiovei

de Iulia Drăghici - Taraș | 1232 vizualizări

În etapa a 23-a din Liga 1, Sepsi OSK a trecut de Universitatea Craiova cu rezultatul de 3-1, după o partidă tensionată în prima ei parte din cauza greșelilor de arbitraj, dar dominată în cea mai mare parte de trupa lui Cristiano Bergodi.

Sepsi OSK a început perfect partida și a marcat încă din secunda 23, când după o centrare a lui Dimitrov, Gustavo a luftat și atent Luckassen l-a învins pe Pigliacelli. Avantajul covăsnenilor a durat doar până în minutul 8, craiovenii reușind egalarea, însă cu un gol marcat cu…mâna de Koljic. Acest început în forță de ambele părți a fost urmat de un joc echilibrat, Sepsi OSK trecându-și în cont două ocazii prin Achahbar și Ștefănescu, în replică Niczuly intervenind în fața lui Koljic, astfel că prima parte s-a încheiat cu rezultatul de 1-1.

Ca și în debutul partidei, alb-roșii încep mai bine partea secundă și Lukassen are o primă ocazie urmată de șutul lui Achahbar scos de Pigliacelli. Presiunea lui Sepsi OSK s-a materializat apoi, în minutul 54, Achahbar reluând în poartă centrarea lui Aganovic. Desprinderea a dat aripi covăsnenilor care au continuat să domine jocul și Achahbar a reușit dubla personală, în minutul 62, ducând scorul la 3-1. Acest gol practic a scris istoria partidei, până la final elevii lui Cristiano Bergodi gestionând foarte bine jocul pentru una dintre cele mai frumoase victorii din actualul sezon.

Cu acest succes Sepsi OSK a urcat pentru moment pe poziția a noua în clasamentul Ligii 1, iar în etapa următoare se va deplasa pe terenul celor de la UTA, partidă programată a se disputa sâmbătă, 5 februarie, cu începere de la ora 13:30.

Liga 1, Etapa a 23-a

Sepsi OSK-Universitatea Craiova 3-1 (1-1)

Arbitru: Iulian Călin, Asistenți: Mircea Grigoriu, Mihai Marica

Au marcat: Luckassen(1’), Achahbar(54’, 62’)-Koljic(8’)

Cartonașe galbene: Askovski(41’), Dimitrov(59’), Bărbuț(88’)-Gustavo(22’)

Sepsi OSK: Niczuly-Dimitrov, Tincu, Mitrea, Ispas-Askovski(Golofca 68’), Eder Gonzalez, Aganovic-Achahbar(Bărbuț 84’), Luckassen(Damașcan 76’), Ștefănescu(Fofana 84’). Antrenor: Cristiano Bergodi

Universitatea Craiova: Pigliacelli-Vlădoiu, Papp, Constantin(Câmpanu 38’), Bancu-Screciu, Crețu-Gustavo(Nistor 46’, Markovic 68’), Vînă, Ivan-Koljic(Baiaram 67’). Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

Marius Raczek

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.