SPORT 21 noiembrie 2022

Victorie a oaspeților în derbyul covăsnean din Liga 3

de Marius Raczek | 460 vizualizări

Liga 3 a ajuns la etapa a 13-a, una care a programat, la Sfântu Gheorghe, derbyul covăsnean al Seriei 5 dintre Sepsi OSK 2 și KSE Târgu Secuiesc, victoria revenind oaspeților cu rezultatul de 3-1.

Deși cu un parcurs mai bun în acest sezon, Sepsi OSK 2 a fost învinsă, oarecum surprinzător, chiar pe propriul teren de KSE Târgu Secuiesc. Până la pauză s-a marcat o singură dată, contrar cursului jocului, marcator fiind Pakucs, astfel după prima repriză oaspeții aveau avantaj de un gol. În partea secundă, ultimele cinci minute au fost cele mai spectaculoase, perioadă în care s-au marcat nu mai puțin de trei goluri. Sánta și Locotuș au dus scorul la 3-0 pentru trupa din Târgu Secuiesc, golul de onoare în contul celor de la Sepsi OSK 2 reușindu-l Vura.

În clasamentul Seriei 5 din Liga 3, Sepsi OSK 2 se află pe poziția a șasea, urmată de KSE Târgu Secuiesc, cele două echipe având câte 15 puncte, despărțite de golaveraj. Sepsi OSK 2 se va deplasa în următoarea rundă la CSO Plopeni, iar KSE Târgu Secuiesc va primi vizita echipei CS Blejoi.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.