SPORT 7 iunie 2023

Veronica-Elena Oltean, medalie de bronz la „Turneul Internațional de Judo al României”

de Marius Raczek | 1319 vizualizări

În perioada 2-4 iunie, la București, a avut loc „Turneul Internațional de Judo al României”, ediția 2023, competiție la care sportiva legitimată la CSM Sfântu Gheorghe, Veronica-Elena Oltean, a obținut o medalie de bronz.

„Turneul Internațional de Judo al României” a adunat la start în jur de 600 de sportivi de la categoriile de vârstă U18 (cadeți) și U21 (juniori). Alături de reprezentanții României, au fost prezenți sportivi de valoare din Turcia, Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia sau Ungaria, competiția desfășurându-se pe două spații de luptă.

Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a fost reprezentat la această competiție de anvergură internațională de o singură sportivă, judoka Veronica-Elena Oltean. Aceasta a reușit să cucerească medalia de bronz, respectiv locul III, la categoria -44 kg / U18 ani – cadeți. Veronica-Elena Oltean este componentă a Lotului Olimpic de Cadeți, care se află în pregătire centralizată la Cluj Napoca, sub îndrumarea unei echipe de antrenori coordonată de Florin Bercean. Rezultatul obținut este unul notabil în condițiile în care sportiva a suferit o accidentare la sfârșitul anului trecut.

„Turneul Internațional de Judo al României” continuă cu o pregătire centralizată de trei zile, cu două sesiuni de antrenament cu toți sportivii prezenți la această competiție (români și străini), sub îndrumarea unor antrenori de valoare cu bune rezultate obținute la nivel internațional.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.