SPORT 2 februarie 2023

Verdict amânat în cazul partidei Sepsi OSK-FC U Craiova 1948

de Marius Raczek | 858 vizualizări

Duminică, în etapa a 23-a din Superliga, partida Sepsi OSK-FC U Craiova 1948 a fost suspendată definitiv, la scorul de 0-0. Ieri, Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal ar fi trebuit să dea un verdict, amânat, însă, pentru data de 8 februarie.

Așa cum se știe, partida dintre Sepsi OSK și FC U Craiova 1948 a avut un deznodământ neașteptat, în minutul 26, la scorul de 0-0, arbitrul Andrei Chivulete luând decizia să suspende partida din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oaspeților. Comisia de Disciplină a avut ieri pe ordinea de zi judecarea cazului, în baza raportului întocmit de arbitrul Andrei Chivulete și de observatorul Octavian Goga, dar a amânat luarea unei decizii pentru data de 8 februarie. În conformitate cu prevederile regulamentare, Sepsi OSK ar trebui să câștige cu 3-0 la „masa verde”.

Până atunci, chiar și cu un joc mai puțin disputat, Sepsi OSK se menține pe poziția a șasea și se pregătește pentru partida din deplasare, care va avea loc duminică, 5 februarie, la ultima clasată, CS Mioveni.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.