SPORT 21 aprilie 2024

Universitatea Craiova a plecat cu toate punctele de la Sfântu Gheorghe

de Marius Raczek | 1190 vizualizări

În etapa a 5-a din Play-Off, Sepsi OSK a fost învinsă pe propriul teren de Universitatea Craiova cu rezultatul de 3-1, astfel că alb-roșii rămân în continuare pe poziția a șasea în clasament.

Partida a început cum nu se putea mai rău pentru Sepsi OSK, cu un gol venit în contul oaspeților după numai 11 minute de joc. Desigur, a fost nevoie și de decizia VAR, golul lui Maldonado fiind însă validat. Peste un sfert de oră elevii lui Costel Gâlcă și-au majorat avantajul. Maldonado l-a lansat pe Vlădoiu, de la acesta balonul a ajuns la Ivan care a reluat în poarta lui Niczuly. Cu cinci minute înainte de pauză, Ștefănescu a scos practic un penalty, pe care tot el l-a transformat, dând astfel speranțe pentru repriza secundă.

Repriza secundă a fost, însă, controlată tot de vizitatori, Universitatea Craiova pecetluind practic soarta jocului în minutul 68, cu golul marcat de Houri. Pe final craiovenii se puteau distanţa, cu ocaziile avute de Cîmpanu, Koljic, Baiaram, așa cum și Sepsi OSK a avut o oportunitate prin Safranko.

La finalul turului din Play-Off-ul Superligii, Sepsi OSK se află pe poziția a șasea, la cinci puncte de locul trei, ultimul care duce în competițiile europene. Etapa următoare alb-roșii vor avea o nouă partidă de foc, la Sfântu Gheorghe, cu liderul, FCSB.

Superliga, Play-Off, Etapa 5

Sepsi OSK-Universitatea Craiova 1-3 (1-2)

Arbitru: Marian Barbu; Asistenți: Valentin Avram, Stelian Slabu

Au marcat: Ștefănescu (40’-penalty) – Maldonado (11’), Ivan (26’), Houri (68’)

Cartonașe galbene: Ștefănescu (37’), Dumitrescu (54’) – Bancu (24’), Houri (33’), Popescu (89’)

Sepsi OSK: Niczuly - Ciobotariu, Kecskes, Fl. Ștefan – Oroian (Rența 81’), Alimi, Kallaku (Aganovic 75’), Dumitrescu (Varga R. 75’) – Varga K. (Safranko 64’), Debeljuh, M. Ștefănescu. Antrenor: Bernd Storck.

Universitatea Craiova: L. Popescu-Vlădoiu, Maldonado, Badelj (Zajkov 87’), Bancu (Ndong 73’) - Al. Crețu, Mekvabishvili - Baiaram, Houri, A. Ivan (Cîmpanu 73’) – Markovic (Koljic 63’, Mateiu 87’). Antrenor: Costel Gâlcă.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.