SPORT 5 septembrie 2023

Un weekend greu pentru juniorii de la Sepsi OSK

de Marius Raczek | 694 vizualizări

Cum la sfârșitul săptămânii trecute a debutat și competiția rezervată categoriei de vârstă U14, Sepsi OSK a disputat cinci partide la nivel de juniori, reușind o singură victorie și un rezultat de egalitate.

Singura victorie a fost consemnată chiar în Liga Elitelor U14, în runda inaugurală Sepsi OSK impunându-se în deplasare, la LPS Suceava, cu rezultatul de 3-1. Golurile victoriei au fost reușite de Fulop, Brumă și Marșavela. Sepsi OSK este repartizată în Seria 1, iar etapa viitoare va juca acasă cu Politehnica Iași.

În Liga Elitelor U15, respectiv U16, deplasându-se la Botoșani, Sepsi OSK a suferit o înfrângere la scor, și o remiză. Astfel, la U15, AFC Botoșani s-a impus cu 7-2, golurile alb-roșiilor fiind marcate de Lipan și Váncsa. În schimb la U16, Sepsi OSK a scos un rezultat de egalitate, 1-1, grație reușitei lui Batzula, și ocupă poziția secundă în clasamentul seriei.

Două înfrângeri a fost bilanțul echipelor de U17, respectiv Tineret, care au evoluat la Brașov. În ambele partide disputate cu ASC Kids Tâmpa Brașov, Sepsi OSK a cedat cu același rezultat, 1-0. După patru etape, în Liga Elitelor U17, Sepsi OSK ocupă poziția a cincea, iar în Liga de Tineret se află pe locul șapte.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.