SPORT 8 noiembrie 2022

Un weekend cu 100% reușite pentru juniorii de la Sepsi OSK

de Marius Raczek | 781 vizualizări

Toate cele patru echipe de juniori ale clubului Sepsi OSK, implicate în competițiile aferente, s-au impus în acest weekend, performera fiind grupa de U17, care a câștigat cu 7-1 la Timișoara.

În Liga Elitelor U15, Sepsi OSK și-a trecut în cont cea de-a treia victorie, în patru partide disputate. De această dată, tinerii covăsneni au trecut, în deplasare, de LPS Piatra Neamț, cu rezultatul de 1-0, prin golul marcat de Fodor. În Seria 2, Sepsi OSK ocupă poziția a treia la egalitate de puncte cu ACS FC Bacău, care deține un golaveraj mai bun.

La categoria de vârstă U16, Sepsi OSK a câștigat, pe propriul teren, în prima partidă din faza de Play-Out, cu rezultatul de 6-0, în fața echipei LPS Buzău. Golurile au fost marcate de Endrodi - 2, Varga, Sandu, Marin și Grama.

În Liga Elitelor U17, Sepsi OSK a evoluat pe malurile Begăi, unde a dispus cu 7-1 de Ripensia Timișoara. Marcatorii echipei noastre au fost: Bena - 2, Clinciu - 2, Folea, Toma, Kusztos. Această partidă a contat pentru prima etapă din Play-Out-ul Seriei Vest, în clasamentul căreia Sepsi OSK ocupă poziția secundă.

Tot în prima etapă, dar din Play-Off, în Liga de Tineret, Sepsi OSK a câștigat, de asemenea, pe terenul echipei Ripensia Timișoara, rezultat 2-1, prin golurile marcate de Ghiță și Radu. În clasament, Sepsi OSK se află pe locul al treilea, iar în următoarea etapă va disputa un derby, la Sfântu Gheorghe, cu ocupanta poziției secunde, Universitatea Craiova.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.