SPORT 30 martie 2023

Un singur succes în partea secundă a campionatului

de Marius Raczek | 638 vizualizări

După parcursul din sezonul regulat, Háromszéki Ágyúsok continuă în grupa locurilor 4-7 din Campionatul Național de hochei, fază în care până acum au reușit o singură victorie.

Campionatul Național de hochei din acest sezon este unul interesant, echipe precum campioana en-titre, SC Miercurea Ciuc, și CSM Galați nu au prins Play-Off-ul, fiind alături de Háromszéki Ágyúsok în grupa locurilor 4-7. Aceasta în condițiile în care, conform regulamentului, doar primele trei clasate din sezonul regulat au acces în Play-Off. 

Háromszéki Ágyúsok au disputat la foc automat, în ultima vreme, cinci partide, dintre care patru au fost pierdute și una câștigată cu ACS Sapientia U20. Seria partidelor a început cu o înfrângere onorabilă la SC Miercurea Ciuc, rezultat 5-3 pentru harghiteni, trupa din Târgu Secuiesc evidențiindu-se în repriza a treia, care i-a revenit cu 2-0. Apoi, pe propriul patinoar, băieții lui Pelle Torstensson au fost învinși de CSM Galați cu 5-1 și cu 3-0 în revanșa cu campioana en-titre SC Miercurea Ciuc. Singurul succes, cu ACS Sapinetia U20, a fost un 5-0 care s-a conturat în repriza a doua și a treia, după o primă parte albă. Ultima partidă disputată a fost la malul Dunării, acolo unde CSM Galați a câștigat cu rezultatul 5-2.

Pentru Háromszéki Ágyúsok mai urmează o partidă, la Târgu Secuiesc, cu ACS Sapientia U20, care probabil va mai aduce o victorie în acest sezon, și un loc șase la finalul acestuia.

Sursa foto: agyusok.ro

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.