SPORT 20 februarie 2023

Un punct obținut greu la Botoșani

de Marius Raczek | 742 vizualizări

În etapa a 26-a din Superliga, evoluând în deplasare la FC Botoșani, Sepsi OSK a obținut o remiză, și, chiar dacă a deschis scorul, pe finalul jocului gazdele puteau întoarce rezultatul, alb-roșiii apărând rezultatul în inferioritate numerică.

Partida, în prima ei parte, nu a excelat din punct de vedere al spectacolului sportiv, primele două situații de gol aparținând gazdelor prin Roman II și Sadiku, cel din urmă cu o execuție frumoasă. La cea mai consistentă fază de atac a covăsnenilor a venit și primul gol. După o acțiune frumos construită, Matei a șutat din interiorul careului și l-a învins pe Pap. Mai mult, înainte de pauză, Safranko a scăpat singur cu portarul Pap, dar acesta a intervenit. Imediat, pe contraatac, Patache l-a surprins pe Began, cu un șut de la distanță, și astfel la cabine, pentru pauză, s-a intrat cu rezultatul de 1-1.

În partea secundă, jocul s-a rupt practic după ce Păun a văzut cel de-al doilea cartonaș galben, și implicit pe cel roșu. Din minutul 56, în inferioritate numerică, Sepsi OSK a încercat mai mult să ducă meciul spre o remiză. În ultimele minute, FC Botoșani s-a dezlănțuit, și a avut două ocazii bune de a marca, ambele prin Pinson, o dată s-a opus bara, a doua oară Began intervenind cu succes.

Sepsi OSK termină a treia partidă consecutiv la egalitate și se menține pe poziția a șasea, la o distanță de cinci puncte de Petrolul Ploiești, aflată în clasament în imediata vecinătate a trupei lui Cristiano Bergodi.

Superliga, Etapa a 26-a

FC Botoșani-Sepsi OSK 1-1 (1-1)

Arbitru: Cătălin Popa. Asistenți: Mircea Grigoriu, Marius Marchidanu

Au marcat: Patache (45’) – Matei (30’)

Cartonașe galbene: Dragu (57’), Sadiku (58’), Mailat (82’) – Păun (9’, 54’), Began (90’+7)

Cartonaș roșu: Păun (54’)

FC Botoșani: E. Pap – Patache, Mutombo, Șeroni (Zabou 31’), Țigănașu – Dican, Sadiku, Ivanov – Dragu, M. Roman II (Pinson 82’), Mailat (Roman I 82’). Antrenor: Flavius Stoican.

Sepsi OSK: Began – M. Bălașa, M. Tamas, Ciobotariu, Ispas (Dumitrescu 46’) – F. Junior (Ninaj 90’+6), N. Păun – Rondon (Papa 60’), C. Matei (Tudorie 61’), Aganovic – Safranko. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.