SPORT 21 iulie 2022

Un nou start în Conference League

de Marius Raczek | 507 vizualizări

Astăzi, Sepsi OSK își începe parcursul în ediția 2022-2023 a competiției continentale Conference League, un parcurs pe care atât clubul, cât și suporterii îl doresc cât mai lung.

Manșa tur din cel de-al doilea tur preliminar este momentul de pornire pentru elevii lui Cristiano Bergodi, adversară fiind echipa slovenă Olimpija Ljubljana. Sepsi OSK a disputat deja două meciuri oficiale care dau speranțe în dubla cu slovenii, victoria din Supercupă, respectiv remiza de la Craiova, demonstrând că alb-roșiii par mai pregătiți de această aventură decât sezonul trecut.

Olimpija Ljubljana, locul trei în competiția internă din Slovenia sezonul trecut, a fost subiect de presă în ultimul timp, mai ales datorită scandalului iscat de suporteri la prezentarea noului antrenor Albert Riera. Aceștia și-au manifestat dezacordul față de înlocuirea de la cârma echipei a fostului internațional croat Robert Prosinecki. Chiar și așa, Olimpija a trecut de primul tur preliminar, nu însă fără emoții, după dubla cu echipa din Luxemburg, Differdange 03.

Pentru Sepsi OSK, aceasta va fi cea de-a doua prezență în Conference League. Sezonul trecut, alb-roșiii au fost eliminați în turul al doilea preliminar de Spartak Trnava, după 0-0 în deplasare și 1-1 acasă, decisive fiind loviturile de departajare, criteriu la care slovacii au fost mai eficienți.

Partida din manșa tur, contând pentru turul doi preliminar al Conference League, dintre Sepsi OSK și Olimpija Ljubljana va începe de la ora 21:00. Din păcate, nicio televiziune nu s-a arătat interesată să transmită partida... Astfel, pentru a veni în sprijinul suporterilor care nu pot fi prezenți la stadion, clubul va transmite în direct întâlnirea pe propriul canal de Youtube.

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.