SPORT 10 mai 2024

Un meci pentru evitarea ultimei poziții în Play-Off

de Marius Raczek | 628 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 20:30, Sepsi OSK o va întâlni pe Rapid București, în ultima partidă pe teren propriu din acest sezon.

Sepsi OSK se prezintă înaintea acestei partide cu un moral excelent, atât prin victoria cu 4-1 pe terenul celor de la Farul Constanța, dar și prin jocul prestat. Practic a fost al doilea succes din Play-Off, primul fiind obținut tot în deplasare, chiar la Rapid București. Partida cu Farul a propulsat în echipa ideală a rundei trecute nu mai puțin de patru jucători de la Sepsi OSK, plus pe antrenorul Bernd Storck. Alb-roșii, însă, nu mai pot prinde o poziție care să asigure un loc în competițiile europene, dar partida are o miză, e drept mai mult simbolică, dar o are, și anume cu o victorie și-ar asigura cel puțin locul cinci la finalul sezonului.

Rapid București este singura echipă din Play-Off care încă nu a cunoscut victoria. După opt etape disputate, trupa lui Bogdan Lobonț are în linia de clasament șapte înfrângeri și o remiză, fiind la un punct în spatele lui Sepsi OSK. Deși se părea că Rapid își va reveni, în urma partidei terminate la egalitate, 2-2, cu FCSB, au urmat trei înfrângeri consecutive. Acum, desigur, și giuleștenii vor căuta o victorie care să le dea speranțe pentru a evita ultima poziție în Play-Off.

Istoricul întâlnirilor directe dintre cele două echipe consemnează zece partide. De trei ori s-a impus Rapid București, de două ori Sepsi OSK, cinci dispute terminându-se nedecis. În actuala ediție, sezonul regulat, au fost două remize identice, albe, rezultat 0-0. Partida din turul Play-Off-ului, din Giulești, a fost câștigată de Sepsi OSK cu 1-0, printr-un gol venit în al cincilea minut de prelungiri, avându-l ca autor pe Debeljuh.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.