SPORT 10 martie 2023

Un meci de aproape totul sau nimic

de Marius Raczek | 713 vizualizări

Duminică, cu începere de la ora 21:00, Arena Națională din București va fi gazda partidei din ultima etapă a sezonului regulat, în care Sepsi OSK o va întâlni pe FCSB, o partidă pe care covăsnenii nu au voie să o piardă dacă își doresc o șansă la accesul în Play-Off.

În urma verdictului Comisiei de Recurs, pentru Sepsi OSK calculele pentru accesul în Play-Off nu s-au schimbat prea mult, în ceea ce privește partida cu FCSB. Este nevoie de cel puțin un rezultat de egalitate. Desigur, aceasta, în condițiile de față, nu asigură prezența în Play-Off, dar rămân intacte speranțele, precum și miza rejucării cu FC U Craiova 1948. Sepsi OSK a arătat mai bine în meciul cu CFR Cluj, decât o făcuse în alte partide, remiza cu campioana en-titre demonstrând că alb-roșiii au puterea de a lupta până la capăt.

FCSB este o echipă imprevizibilă, și aceasta mai ales din cauza deciziilor la nivelul conducerii clubului, care uneori își pun amprenta pe evoluțiile jucătorilor. În acest moment, trupa lui Gigi Becali se află la șapte puncte de liderul Farul Constanța și își va dori să reducă ecartul, mai ales că runda trecută FCSB a pierdut, surpinzător, la UTA, echipă aflată pe locul 14 în clasamentul Superligii.

Istoricul întâlnirilor directe consemnează 15 partide. Șapte victorii au revenit bucureștenilor, de două ori s-a impus Sepsi OSK, alte șase partide terminându-se la egalitate. O singură dată s-a impus Sepsi OSK la București, în 2021, cu rezultatul de 2-1, prin golurile marcate de Petrila și Mitrea, de asemenea tot în Capitală a obținut două remize cu același rezultat, 1-1, în 2020 și 2021.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.