SPORT Acum 1 zi, 20 ore

Un meci care poate decide viitorul

de Marius Raczek | 337 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a opta din Superliga, Sepsi OSK o va întâlni pe Oțelul Galați, în deplasare, într-o partidă care îi poate relansa pe alb-roșii în lupta pentru primele poziții din competiție.

Sepsi OSK a început bine acest sezon, cu două victorii, au urmat, însă, tot atâtea remize, dar mai ales trei înfrângeri consecutive. Dureros a fost acel 3-0 de la Cluj, fără drept de apel, dar parcă şi mai dureroasă a fost înfrângerea de pe teren propriu, cu nou-promovata Unirea Slobozia, o partidă la care suporterii au părăsit stadionul înainte de fluierul final.

Mult mai circumspect față de partidele anterioare, Bernd Storck a declarat înaintea acestei dispute: „Avem o partidă în deplasare, Oțelul Galați este neînvinsă, au învins pe FCSB, astfel că va fi o partidă foarte dificilă. Va fi o provocare pentru noi, sezonul trecut ne-am impus, parcă, cu 3-2 (n.red. Oțelul-Sepsi OSK 2-3). Noi am pierdut partida cu Unirea Slobozia, în care nu am făcut un joc bun, nu am găsit spațiile pentru a marca. Se va întoarce Cosmin Matei, și sper că vom fi mai buni, e un jucător important. Avem lotul complet, doar Ninaj va lipsi. Ne-am pregătit pentru acest meci, și vom da tot ce e mai bun.”

Oțelul Galați ocupă poziția a patra înaintea acestei etape, având și un joc mai puțin disputat. Trupa lui Dorinel Munteanu este neînvinsă, cel mai important succes fiind 2-0 pe terenul campioanei en-titre, FCSB. În ultimele două runde, însă, gălățenii au remizat, 1-1 și 0-0, e drept, ambele partide fiind în deplasare la UTA și Petrolul Ploiești.

În istoria întâlnirilor directe se consemnează două partide, ambele în sezonul regulat al ediției trecute. La Sfântu Gheorghe a fost 1-1, în timp ce la Galați, Sepsi OSK s-a impus cu rezultatul de 3-2, prin golurile marcate de Matei, Ștefănescu și Ciobotariu.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.