SPORT 30 octombrie 2023

Un egal și o înfrângere în Liga 3

de Marius Raczek | 603 vizualizări

Deși ambele echipe din județul Covasna, prezente în Liga 3, Seria 5, au evoluat pe propriul teren, niciuna nu a reușit să se impună, bilanțul fiind un egal și o înfrângere.

Stadionul Municipal a găzduit partida dintre Sepsi OSK II și Kids Tâmpa Brașov, oaspeții reușind o victorie cu rezultatul de 2-0, ambele goluri fiind marcate în repriza secundă. Valentin Suciu a utilizat formula de start: Gedő – Popa, Dobozi, Popsa, Mitu, Grigore, Folea, Kocsis, Stanislav, Toma, Vura. Echipa secundă a clubului Sepsi OSK a ajuns astfel la a treia înfrângere consecutivă, cu 13 puncte acumulate după zece etape, aflându-se pe poziția a șasea în clasament.

Învinsă, tot acasă, etapa trecută, KSE Târgu Secuiesc a smuls practic o remiză de această dată în partida cu AFC Odorheiu Secuiesc. Prima repriză a fost albă, imediat după reluare vizitatorii intrând în avantaj. Golul egalizator l-a reușit Turcu, din penalty, în cel de-al șaptelea minut al prelungirilor. Călin Modovan a început partida cu următorul 11: Fábián – Sánta, Bîntă, Dobos, Turcu, Știubea, Sütő, Gajdó, Albu, Circa, Bandi. Cu un total de opt puncte, KSE Târgu Secuiesc a rămas pe penultima poziție, a noua, în ierarhia Seriei 5 din Liga 3.

În următoarea etapă, Sepsi OSK II va juca în deplasare la Viitorul Curița, iar KSE Târgu Secuiesc pe propriul teren cu Olimpic Zărnești.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.