SPORT 5 aprilie 2021

Turneu excelent pentru junioarele 2 de la Sepsi-SIC: trei victorii care le aduc mai aproape de Turneul Final

de Iulia Drăghici - Taraș | 1324 vizualizări

Junioarele 2 (U17) de la Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe continuă parcursul foarte bun în acest sezon, reușind trei noi victorii în Campionatul Național U17. De această dată, tricourile alb-verzi au trecut de CSM Făgăraș (38-13), AHCS Cîtu Timișoara (38-24) și ACS Băile Herculane (39-18), în turul Grupelor Valoare (playoff), turneu care a fost găzduit de sala „Radu Negru” din Făgăraș, în perioada 2-4 aprilie. Fetele antrenate de Carmen Cartaș au ajuns astfel la 13 victorii în tot atâtea meciuri disputate de la debutul stagiunii 2020-2021.

„Am reușit să trecem cu bine peste un moment important și totodată încărcat al acestui campionat. Felicit fetele pentru felul cum s-au motivat și s-au concentrat pentru cele trei meciuri. Nu le-a fost ușor, pentru că o parte dintre ele au evoluat și pentru cealaltă echipă a noastră, cea de junioare 1, au avut și convocări la lotul național de junioare, totul într-o perioadă destul de scurtă. Suntem bucuroși că au terminat sănătoase această perioadă și pentru că au gestionat foarte bine acest turneu. Mai avem un pas până la Turneul Final și trebuie să ne pregătim intens pentru a trece cu bine și peste el”, a spus antrenoarea Carmen Cartaș.

Echipa noastră a avut un parcurs foarte bun, cu trei victorii în trei meciuri, făcând astfel un pas important spre Turneul Final. Doresc să felicit sportivele noastre pentru determinare, seriozitate, modestie și modul de abordare a jocurilor! Toate aceste rezultate sunt rodul muncii și pasiunii pentru handbal. Felicitări staff-ului și mult succes în continuare! Mulțumim și organizatorilor turneului pentru felul în care au decurs cele trei zile, în care ne-am bucurat cu toții de competiție, de handbal. Haide Sepsi!”, a precizat și coordonatorul secției de handbal al Sepsi-SIC, Sorin Popica.

Returul se joacă în perioada 20-22 mai

Sepsi-SIC conduce clasamentul Grupei Valoare 3, cu 30 de puncte, fiind urmată de Corona Brașov (25), Cîtu Timișoara (24,5), Csikszereda (12,5), Făgăraș (8) și Băile Herculane (4).

Returul acestei faze a campionatului este programat în 20-22 mai, iar primele două echipe din cele patru Grupe Valoare se vor califica în Turneul Final (Final 8) al Campionatului Național.

Sursa: Comunicat de presă. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.