SPORT 21 martie 2023

Trei victorii și o înfrângere la juniori

de Marius Raczek | 369 vizualizări

În weekendul trecut, juniorii de la Sepsi OSK au disputat partide la toate categoriile de vârstă, bilanțul acestora fiind unul pozitiv, trei victorii și o înfrângere în cele patru partide programate.

Liga Elitelor U15 a programat în Seria 2 partida dintre Sepsi OSK și LPS Piatra Neamț. Sepsi OSK a obținut un succes zdrobitor, rezultat 9-0, prin golurile marcate de Butyka - dublă, Batzula - dublă, Mihoreanu - dublă, Cantauz, Bence și Spînu. Cu o etapă înaintea finalului sezonului regulat, Sepsi OSK se află pe poziția a treia în clasamentul seriei, mai având o deplasare la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

În Liga Elitelor U16, faza de Play-Out, Seria 1, Sepsi OSK a câștigat în deplasare la ACS Târgu Mureș MSE 1898, cu rezultatul de 3-1. Golurile au fost marcate de Marin, Fekete și Căușanu. În clasament, Sepsi OSK ocupă prima poziție, cu cinci victorii din tot atâtea partide disputate.

Tot în Play-Out, dar în Liga Elitelor U17, Sepsi OSK a trecut de ACS Kids Tâmpa Brașov, rezultat 1-0. Autorul unicului gol al partidei a fost Ferarinni. Sepsi OSK se află pe poziția a doua în clasamentul Seriei Vest, la un singur punct de FC CFR 1907 Cluj.

Singura înfrângere s-a consemnat în Liga de Tineret, Sepsi OSK fiind învinsă acasă, cu 1-0, de AFC UTA Arad. Cu o singură victorie și o remiză, Sepsi OSK ocupă ultima poziție în clasament, după cinci etape disputate.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.