SPORT 26 septembrie 2023

Trei victorii în competițiile de juniori

de Marius Raczek | 576 vizualizări

Echipele de junior ale clubului Sepsi OSK au avut evoluții bune, cea mai bună performanță înregistrându-se în Liga Elitelor U16, unde alb-roșii au trecut cu 9-0 de Dinamo București.

În Liga Elitelor U14, Sepsi OSK și-a trecut în cont a treia victorie în patru partide disputate, prin succesul cu 6-1 în fața echipei LPS Piatra Neamț. Autorii golurilor au fost: Codreanu, Fülöp, Marșavela, Brumă, Ambrus și Florea. Sepsi OSK ocupă poziția a treia în clasamentul Seriei 1, la trei puncte distanță de liderul FC Bacău.

Din dubla dintre Sepsi OSK și Dinamo București, în Liga Elitelor U15, respectiv U16, a rezultat o remiză și o victorie. La U15, după ce bucureștenii au condus la pauză, Sepsi OSK a obținut un rezultat de egalitate, 3-3, prin golurile reușite de Floroi (dublă) și Ungureanu. În schimb, la U16, alb-roșii au dispus categoric de Dinamo București, cu rezultatul de 9-0, Batzula marcând de patru ori, Cantuz un hat-trick, alte două goluri aparținând lui Minescu și Giosanu. Sepsi OSK ocupă poziția a opta în clasamentul categoriei de vârstă U15, respectiv locul 3 la U16.

O altă dublă, dar la U17 și Tineret, a fost între Sepsi OSK și Universitatea Cluj. Prin golurile marcate de Mihoreanu și Sandu, Sepsi OSK s-a impus cu 2-0 în Liga Elitelor U17, dar a cedat cu 3-0 în cadrul Ligii de Tineret. În clasament, Sepsi OSK se află pe poziția a șasea la U17, și doar pe poziția a zecea în Liga de Tineret.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.