SPORT 28 septembrie 2021

Trei medalii pentru pompierii covăsneni, la un campionat național al MAI

de Iulia Drăghici - Taraș | 2146 vizualizări

Doi pompieri de la ISU Covasna s-au întors acasă cu trei medalii de la Campionatul Național de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne, la care au participat săptămâna trecută. 

Pompierii militari dau dovadă de performanță și la competițiile sportive, nu doar la intervenții.

În aceste zile s-a desfășurat Campionatul Național de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne la care au participat și doi colegi din cadrul ISU Covasna.

Cei 2 au reprezentat cu mândrie și responsabilitate, atât Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mihai Viteazul” al județului Covasna, cât și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență revenind acasă cu mai multe premii.

Maior Dóczi Linda Zsuzsanna este un model pentru toți colegii prin zecile de competiții de alergare la care a participat. De această dată, Linda a câștigat 2 medalii de argint la probele de 2000 m cros și 800 m rezistență.

Plutonier major Florentin Fenichiu este subofițer operativ principal și își desfășoară activitatea în cadrul Secției de Pompieri Târgu Secuiesc, iar la această competiție, Florentin a câștigat medalia de bronz la proba cu aruncarea greutății.

Suntem foarte mândri de colegii noștri și le mulțumim pentru modul exemplar în care ne-au reprezentat.

Felicitări, dragi colegi!”, a transmis ISU Covasna. 

Campionatul Național de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne s-a derulat în perioada 21 – 24 septembrie la Târgu Jiu. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.