SPORT 17 noiembrie 2022

Trei jucători de la Sepsi OSK în echipa ideală a etapei

de Marius Raczek | 705 vizualizări

Din nou, Sepsi OSK a avut nominalizați în echipa ideală a etapei, realizată de Liga Profesionistă de Fotbal, aceasta în urma victoriei din runda a 18-a, pe propriul teren, cu Petrolul Ploiești.

Sepsi OSK a reușit să lege două victorii consecutive în campionat, după un 5-0 la Pitești cu FC Argeș venind succesul, 2-0, cu Petrolul Ploiești. Covăsnenii au dovedit în ambele partide apetit ofesiv, dar mai ales că sunt capabili să închidă culoarele spre propria poartă, dovadă cele două victorii fără gol primit.

Desigur, atenția s-a îndreptat în special spre Mario Rondon, atacantul născut în Venezuela fiind decisiv în partida cu Petrolul, prin cele două goluri marcate. Alături de el, în echipa ideală a rundei mai apar Adnan Aganovic și Márk Tamás, din compartimentul defensiv, ceea ce întărește cele afirmate mai sus. Realizatorii anchetei și-au motivat astfel alegerile: „Adnan Aganovic – Este un jucător polivalent, o calitate foarte importantă în fotbalul de azi. Utilizat în banda dreaptă, a oferit o nouă pasă de gol, a cincea în ediţia curentă, fiind printre cei mai buni din campionat la acest capitol. Márk Tamás – Titularizat pentru a treia oară, s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor. Este un jucător experimentat, care o poate ajuta pe Sepsi OSK să atingă obiectivele fixate. Mario Rondon – Experimentatul vârf al covăsnenilor şi-a făcut din nou datoria. A reuşit o dublă şi a ajuns la opt goluri marcate în campionatul în curs”.

În ceea ce-l privește pe tehnicianul Cristiano Bergodi, acesta a fost în cursa pentru titlul de antrenorul anului, în cadrul Galei Laureaților 2022, organizată de Gazeta Sporturilor. Antrenorul italian al alb-roșiilor s-a clasat pe poziția a treia, fiind devansat de Dan Petrescu (CFR Cluj) și Gheorghe Hagi (Farul Constanța).

Superliga va lua o pauză până pe 2 decembrie, atunci când Sepsi OSK va deschide etapa a 19-a într-o partidă în deplasare cu UTA. În această perioadă, echipa națională va disputa două partide amicale, cu Slovenia și Moldova, în lotul tricolorilor fiind convocați și doi jucători de la Sepsi OSK, Nicolae Păun, respectiv Marius Ștefănescu.

Sursa foto: lpf.ro

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.