SPORT 24 august 2022

Trei jucători de la Sepsi OSK în echipa ideală a etapei

de Marius Raczek | 1141 vizualizări

Chiar dacă etapa a 6-a din Superliga a fost incompletă, partidele echipelor implicate în competițiile europene fiind amânate, Liga Profesionistă de Fotbal a alcătuit echipa ideală a rundei în care se regăsesc trei jucători de la Sepsi OSK, precum și antrenorul Cristiano Bergodi.

Partida de pe Cluj Arena nu a fost una spectaculoasă, dar cel mai important aspect este că Sepsi OSK a reușit cea de-a doua victorie în acest sezon. Desigur, spectacolul sportiv din teren, atât cât a fost, a rămas oarecum în umbra manifestărilor din tribună. Din păcate, în ultima vreme, frustrările așa-zișilor suporteri mânjesc imaginea celui mai urmărit sport, iar fotbalul trebuie să rămână un spectacol sportiv în primul rând, iar noi să evidențiem reușitele sau nereușitele strict din această perspectivă.

Așadar, îmbucurător este că Sepsi OSK s-a întors de la Cluj-Napoca acasă cu trei puncte, cu un joc mai pragmatic decât în alte ocazii, dar care iată a dat rezultate. Mario Rondon, și datorită golului marcat, a fost desemnat jucătorul meciului, desigur el fiind nominalizat în echipa ideală, în care se mai regăsesc Bogdan Mitrea și Adnan Aganovic. Antrenorul etapei a 6-a vine tot de la Sepsi OSK, în persoana lui Cristiano Bergodi.

Liga Profesionistă de Fotbal își motivează alegerile astfel: „Bogdan Mitrea - A câştigat 17 dueluri, dintre care 10 aeriene, capitol la care a fost cel mai bun din runda a 6-a. Adnan Aganovic - A făcut un joc foarte bun la centrul terenului. Şi-a trecut în cont a doua pasă decisivă din acest sezon. Mario Rondon - Prin reuşita din ultima rundă, experimentatul atacant al covăsnenilor a ajuns la 27 de goluri în 95 de meciuri disputate în campionatul României. Cristiano Bergodi - Covăsnenii continuă seria rezultatelor pozitive. Pe „Cluj Arena”, jocul echipei a fost unul consistent, fapt dovedit de indexul Instat - 221, cel mai bun înregistrat de o formaţie în cele cinci partide disputate din etapa a 6-a”.

Următoarea partidă pentru Sepsi OSK este programată sâmbătă, 27 august, cu începere de la ora 21.45, la Sfântu Gheorghe, în compania echipei Rapid București.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.