SPORT 27 iulie 2022

Trei jucători de la Sepsi OSK în echipa ideală a etapei

de Marius Raczek | 1026 vizualizări

În etapa a doua din Superliga, Sepsi OSK a obținut o victorie la scor, 4-0, cu FC Argeș, în echipa ideală a rundei, alcătuită de Liga Profesionistă de Fotbal, regăsindu-se trei jucători ai covăsnenilor, Cosmin Matei, Bogdan Mitrea și Andres Dumitrescu.

Deși la pauză a fost 0-0, Sepsi OSK s-a dezlănțuit în partea secundă; Cosmin Matei, cu un penalty transformat cu siguranță, a deschis seria golurilor care au urmat. Astfel, alegerea sa în echipa ideală a etapei nu este una întâmplătoare, mai ales că apoi i-a pasat decisiv lui Marius Ștefănescu pentru golul al treilea. Pentru toate acestea, Cosmin Matei a fost desemnat și jucătorul meciului.

Liga Profesionistă de Fotbal, cea care după fiecare etapă alcătuiește echipa ideală, a motivat astfel nominalizările celor trei jucători de la Sepsi OSK: „Bogdan Mitrea - A înscris primul gol din acest sezon. A ajuns la 31 de reuşite în 180 de jocuri strânse pe prima scenă. Andres Dumitrescu - A devenit un jucător important în sistemul gândit de Cristiano Bergodi. A făcut excelent ambele faze de joc. Cosmin Matei - A transformat un penalty, deschizând drumul covăsnenilor spre o victorie categorică, apoi a oferit cea mai frumoasă pasă decisivă din această rundă”.

Pentru Sepsi OSK urmează returul din Conference League, în deplasare la Olimpija Ljubljana, joi, 28 iunie, ca la doar trei zile distanță să revină în Superliga, tot cu o deplasare la Petrolul Ploiești.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.