SPORT 26 octombrie 2015

Tinerii handbaliști din Sfântu Gheorghe au învins lejer CSȘ Ploiești

de Sever Ioan Miu | 502 vizualizări

În meciul desfășurat sâmbătă în Sala Sporturilor Szabó Kati, echipa de handbal Juniori 3 a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe a înfrânt Clubul Sportiv Școlar Ploiești cu 36-14. La pauza meciului de sâmbătă, scorul a fost 17-6 pentru gazde. Cei mai buni marcatori ai meciului din partea CSM Sfântu Gheorghe au fost George Gabriel Chira, cu 10 goluri, urmat de Corneliu Corodeanu cu 9 și Rode László, cu 7.

Sâmbăta viitoare, băieții lui Viorel Bărbos vor întâlni în deplasare o altă echipă din Ploiești, CSM, cu care se bat pentru locul I în serie.

Despre meciul cu CSM Ploiești, antrenorul Viorel Bărbos spune că nu va fi ușor. „Va fi un meci greu, se vede din clasament. Din ce am văzut în grupe, pentru locul I ne batem noi, CSM Ploiești și CS Blejoi”, a subliniat Bărbos.

„Anul trecut a fost an mic, adică am avut jucători născuți în 2000 și 2001. În 2015 lucrăm cu cei născuți în 2001 și 2002, suntem, cum se spune, „pe vârstă”, iar lumea e cu atenția pe noi anul acesta”, a adăugat antrenorul.

În prezent, CSM Sfântu Gheorghe este liderul seriei C din sezonul regulat Juniori 3 masculin, având până acum patru victorii și un egal din cele cinci meciuri disputate.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.