SPORT 20 septembrie 2017

Tenisul, sport rege la Întorsura Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 1535 vizualizări

 „Cupa Speranței” și „Cupa Prieteniei” au avut loc luna aceasta în orașul de la poalele Carpaților

Două competiții de tenis de câmp s-au desfășurat în septembrie la Întorsura Buzăului. Este vorba despre a treia ediție a concursului „Cupa Speranței”, adresat copiilor și tinerilor, care a avut loc joi, 7 septembrie, dar și despre a V-a ediție a „Cupei Prieteniei” la tenis de câmp, care a avut loc între 15 – 17 septembrie.

Clasamentul celei de-a treia ediții a „Cupei Speranței” este următorul:

Juniorii III Darius Iagăr - locul I; Robert Secelean - locul II; Aura Mitrofan - locul III.

Juniorii II: Rareș Bularca - locul I; David Minea- locul II; Zosima Bota - locul III.

Juniorii I: Valentin Roth - locul I; Leonard Bularca - locul II; Răzvan Trandabur - locul III.

La seniori, evenimentul a fost cuprins două secțiuni: simplu și dublu.

„Proba de simplu a durat două zile, care au fost foarte lungi și grele, dar totodată plăcute. Au participat sportivi din județele Covasna și Brașov. Locurile fruntașe au fost ocupate de Bogdan Tircoveanu din Covasna (locul I), Bogdan Stroie din Întorsura Buzăului (locul II) și Florentina Jelea din Brașov (locul III). Concurenții s-au ospătat cu un grătar după sfârșitul concursului”, ne-au transmis organizatorii evenimentului.

Aceștia mai precizează: „Proba de dublu s-a desfășurat duminică. A fost de asemenea o zi mai grea, cu participanți mai puțini decât la proba de simplu”.

În urma competiției, locul I a fost obținut de echipa formată din Bogdan Stroie și Sorin Luca, locul II – Alin Popica și Sebastian Mitrea, iar locul III – Răzvan Trandabur și Valentin Roth.

„Echipa de pe locul III a fost surpriza plăcută a turneului, pentru că a fost formată din doi adolescenți. Cel mai tânăr jucător la seniori a fost Ștefan Pruteanu, în vârstă de 10 ani”, mai spun organizatorii.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.