SPORT 12 mai 2023

Târgu Secuiesc găzduiește Turneul Final U13 la baschet feminin

de Marius Raczek | 5298 vizualizări

În Sala Sporturilor Kicsid Gabor din Târgu Secuiesc, se desfășoară Turneul Final al categoriei de vârstă U13, la baschet feminin, opt echipe fiind prezente în competiția care va desemna campioana.

Județul Covasna este reprezentat de două echipe la Turneul Final, KSE Târgu Secuiesc și CSȘ Sfântu Gheorghe. Cele opt echipe au fost repartizate inițial în două grupe, astfel: Grupa A - KSE Târgu Secuiesc, CSȘ Sfântu Gheorghe, CSM București și CSO Voluntari; Grupa B - CSȘ Brașov, ACS Dan Dacian București, ACS Napoca Baschet Cluj-Napoca și CSȘ Ploiești.

Chiar din prima partidă, cele două echipe covăsnene s-au aflat față în față, victoria revenind gazdelor, KSE Târgu Secuiesc, care au dispus de CSȘ Sfântu Gheorghe cu rezultatul de 51-28. CSȘ Sfântu Gheorghe a disputat și partida din etapa a doua, fiind învinsă de CSM București cu 51-39, astfel că o calificare în semifinale este puțin probabilă. KSE Târgu Secuiesc, în schimb, mai are programate partidele cu CSO Voluntari și CSM București, cu șanse mari de a accede în penultimul act al competiției.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.