SPORT 19 iulie 2023

Tamás Márk, în echipa ideală a etapei

de Marius Raczek | 908 vizualizări

A început ediția 2023-2024 a Superligii, cu o primă rundă în care Sepsi OSK a obținut o remiză la Rapid București, Niczuly Roland și Tamás Márk fiind printre jucătorii evidențiați din echipa condusă de Liviu Ciobotariu.

Deși putea aduna toate cele trei puncte, este cunoscută decizia VAR de a anula golul marcat de Marius Ștefănescu, Sepsi OSK a adunat primul punct din noua ediție a Superligii. Cu o echipă, nu mult schimbată față de sezonul trecut, și cu un nou antrenor, Sepsi OSK a arătat un joc promițător privind în viitor. Ca în multe rânduri, un merit aparte l-a avut Niczuly Roland, nominalizat ca jucătorul meciului de către Liga Profesionistă de Fotbal.

Cu toate acestea, portarul lui Sepsi OSK nu a prins echipa ideală, alcătuită după fiecare etapă de Liga Profesionistă de Fotbal, având „ghinionul” ca Laurențiu Popescu, portarul de la Universitatea Craiova, să prindă o zi excelentă. A fost însă introdus în echipa ideală a etapei Tamás Márk, fundașul central, care a dat încredere defensivei. Motivația alegerii sale este următoarea: „Tamás Márk - A avut o prestaţie sigură în centrul defensivei covăsnenilor, fiind printre cei mai buni de pe teren din duelul FC Rapid 1923 - Sepsi OSK”, conform Ligii Profesioniste de Fotbal.

Cu un punct în linia de clasament, Sepsi OSK așteaptă debutul în fața propriilor suporteri, partidă care va avea loc vineri, 21 iulie, la Sfântu Gheorghe, cu începere de la ora 18:30, adversară fiind FCU Craiova 1948.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.