SPORT 25 mai 2021

Suporterii Sepsi OSK se întorc pe stadion!

de Iulia Drăghici - Taraș | 1755 vizualizări

Sepsi OSK își anunță suporterii că vor avea din nou acces în tribune, începând cu meciul jucat contra FC Botoșani, de joi, 27 martie. Totuși, sunt o serie de reguli importante care trebuie respectate, mai transmite echipa. 

„DIN NOU ÎMPREUNĂ! După o pauză de aproape 15 luni, la meciul Sepsi OSK- FC Botoșani (27 mai, ora 17.30) suporterii vor avea din nou acces în tribune, în limita a 25 la sută din capacitatea Stadionului Municipal Sfântu Gheorghe (1100 locuri).

ATENȚIE! Conform regulamentului, la meci pot participa persoanele (inclusiv copiii) care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Persoanele care nu îndeplinesc această condiție, trebuie să prezinte un rezultat negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Preț unitar bilete: 20 lei.

Abonații din sezonul 2019-2020 vor primi un bilet gratuit pe baza actului de identitate şi al cardului de abonament. Pentru procurarea tichetelor de acces este necesară dovada testului negativ sau a adeverinței de vaccinare.

Spectatorii sunt obligați să prezinte, la intrarea în arenă, actele de identitate și documentele medicale stipulate în regulament.

Cei interesați vor avea posibilitatea să efectueze un test rapid în ziua meciului. Un punct de testare va funcționa la poarta de acces în stadion, între orele 14.00-17.00. Preț: 30 lei.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv, cât și menținerea unei distanțe de 1,5 metri față de altă persoană.

Accesul în incintă nu va fi permis persoanelor care prezintă febră, tuse, dureri în gât, dificultate în respirație”, se arată într-o postare publicată marți pe pagina de Facebook Sepsi OSK.

 Tichetele se pot procura la casieria situată în vecinătatea stadionului municipal Sfântu Gheorghe. 

Program

Miercuri: 10.00 – 13.00 (doar abonaţii)

15.00 – 18.00

Joi: 14.00-17.00

Bilete nu se pot cumpăra în sistem online.

Toți fanii vor fi obligați să respecte locul precizat pe bilet.

Sursa: Facebook/ Sepsi OSK. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.