SPORT 28 decembrie 2021

Suporterii Sepsi OSK au donat, înainte de Crăciun, 30 de saci cu jucării de pluș

de Iulia Drăghici - Taraș | 1454 vizualizări

Cei 30 de saci plini cu jucării de pluș, strânși cu ocazia unei campanii derulate înainte de Crăciun la noul stadion Sepsi OSK din Sfântu Gheorghe, ajung la spitalele din cele cinci orașe covăsnene, ne-a spus săptămâna trecută patronul clubului, Diószegi László.

Sincer, m-am așteptat să fie o campanie de succes fiindcă îi cunosc pe suporterii și oamenii care vin la fotbal din Sfântu Gheorghe. Înainte să înceapă meciul știam că o să fie un succes enorm. Chiar vreau să le mulțumesc. Copiii au nevoie de noi. Crăciunul este despre dragoste și daruri. Chiar după atâtea suferințe, că știe toată lumea ce înseamnă doi ani de pandemie, merită să primească și să aibă un zâmbet pe buze. O să trimitem jucăriile la secțiile de copii de la spitalele din cele cinci orașe din județ”, ne-a spus, înainte de Crăciun, Diószegi László.

Jucăriile au fost donate de suporterii echipei covăsnene la meciul din 19 decembrie, unde Sepsi OSK a primit vizita celor de la FCSB, în cadrul unei campanii inițiate de gazde, cu scopul de a aduce zâmbete pe chipurile cât mai multor copii.

Chiar înainte de ajunul Crăciunului, o parte dintre jucării au fost dăruite de ursuleţul Sepsi OSK, directorul general Hadnagy Attila și șeful Centrului de Copii și Juniori, Veress Lóránt unui centru pentru copii din Sfântu Gheorghe.

Sursă foto: Facebook/ Sepsi OSK.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.