SPORT Acum 1 zi, 20 ore

Sugas 24H: 60 de participanți vor fi la start sâmbăta aceasta

de Daniela Luca | 364 vizualizări

Cea de-a patra ediție a cursei de ciclism de anduranță Sugas 24H va începe sâmbătă, pe 31 august. Fitness Tribe, organizatorul principal, anunță că, anul acesta, evenimentul se bucură de un record de participanți, cu 30 de echipe înscrise la start, dintre care 26 sunt echipe masculine, 3 echipe mixte și o echipă feminină, a câte doi cicliști. Sunt vești și în ceea ce privește traseul.

O noutate a acestei ediții este modificarea traseului, cu linia de start și de sosire inversate. Cicliștii vor pleca de la Izvorul Elisabeta din Băile Șugaș, cu un punct de întoarcere la Izvorul Csaba. Acest traseu va fi mai variat și mai provocator pentru participanți, spun organizatorii.

Programul detaliat al competiției:

Sâmbătă, 31 august

  • 8:30-9:30: Ridicare kituri (Băile Șugaș)
  • 9:30: Deschidere oficială (Băile Șugaș)
  • 9:40: Ședință tehnică (Băile Șugaș)
  • 10:00: Start (Băile Șugaș, izvorul Elisabeta)

Duminică, 1 septembrie

  • 10:00: Sosire la finiș (Băile Șugaș, izvorul Csaba)
  • 10:30: Ceremonia de premiere (Băile Șugaș)
  • 10:45: Masă comună (Băile Șugaș)

Drumul nu va fi închis, așa că șoferii sunt rugați să circule cu prudență.

„Atenție, șoferi! În perioada desfășurării competiției, între 31 august și 1 septembrie, vă rugăm să circulați cu prudență pe drumul dintre Sfântu Gheorghe și Băile Șugaș! Poliția atrage atenția asupra faptului că, pentru siguranța cicliștilor, trebuie să conduceți cu deosebită atenție pe drumul spre Băile Șugaș. Vă rugăm să susțineți cicliștii conducând cu prudență și acordând atenție bicicliștilor!

Atât participanții, cât și organizatorii le cer șoferilor să fie răbdători și înțelegători în cazul unor eventuale obstacole în trafic și să respecte indicațiile poliției și ale organizatorilor”, transmit coordonatorii evenimentului.

Anul trecut, în iunie, cea de-a treia ediție a competiției s-a încheiat cu bucurie și satisfacție pentru cei 42 de participanți curajoși. Timp de 24 de ore, cicliștii au parcurs un număr impresionant de 284 de ture.

Detalii și imagini de la evenimentul de anul trecut, AICI.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.