SPORT 28 octombrie 2022

Sub presiunea rezultatului

de Marius Raczek | 541 vizualizări

Superliga a ajuns la prima etapă a returului sezonului regulat: în etapa a 16-a, Sepsi OSK o va întâlni pe Universitatea Craiova, sâmbătă, 29 octombrie, cu începere de la ora 21:30, pe Stadionul Sepsi Arena.

După o serie de trei înfrângeri consecutive, Sepsi OSK a ajuns pe poziția a opta în clasament, în afara zonei de Play-Off. Desigur, adversarii întâlniți au fost de calibru: liderul Farul Constanța, campioana en-titre CFR Cluj și FCSB. Astfel, la jumătatea sezonului regulat, covăsnenii se văd nevoiți, ca și în alte sezoane, să alerge după puncte, dacă își doresc o clasare în primele șase, și implicit accederea în Play-Off.

Universitatea Craiova nu a avut un început prea bun de campionat, a și schimbat antrenorul, sub comanda lui Mirel Rădoi oltenii aflându-se acum pe un loc patru, în condițiile în care mai au de disputat și o restanță. În ultimele două partide, Universitatea Craiova s-a impus, de fiecare dată, cu același rezultat, 2-1, acasă cu Petrolul, respectiv la Arad. În ceea ce privește evoluțiile în deplasare, craiovenii au două victorii și un egal, fiind o echipă mult mai redutabilă pe propriul teren.

În ceea ce privește partidele directe dintre Sepsi OSK și Universitatea Craiova, s-au consemnat până în prezent 15 dispute. Bilanțul este echilibrat, câte cinci victorii de fiecare parte, alte cinci partide terminându-se remiză. În tur, rezultatul a fost 2-2, după o partidă spectaculoasă, Craiova conducând la un moment dat cu 2-0, Sepsi OSK reușind egalarea în ultimul sfert de oră, prin golurile lui Damașcan și Păun.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.