SPORT 29 august 2022

Start ratat în Liga 3 pentru echipele covăsnene

de Marius Raczek | 678 vizualizări

Sâmbătă a debutat ediția 2022-2023 a Ligii 3, în Seria 5 cele două reprezentante ale județului Covasna contabilizând o remiză și o înfrângere.

Sepsi OSK 2 a evoluat pe propriul teren, în compania echipei Olimpic Cetate Râșnov. După o primă repriză fără goluri marcate, oaspeții au deschis scorul în minutul 73. Alb-roșiii au revenit, iar în minutul 78 Vura Ottó a adus egalarea, scorul final fiind de 1-1 și aducând astfel un prim punct în clasament pentru Sepsi OSK 2.

Tot pe propriul teren a debutat în noua ediție și KSE Târgu Secuiesc, care a primit vizita echipei Olimpic Zărnești. Din păcate, KSE Târgu Secuiesc a pierdut categoric, 0-3, aceasta fiind și cea mai mare diferență de scor a primei etape din Seria 5.

În celelalte partide: CSO Plopeni-CS Păulești 3-1, Kids Tâmpa Brașov-SR Brașov 3-1, CS Blejoi-AFC Odorheiu Secuiesc 2-0.

Următoarea etapă este programată pentru data de 3 septembrie, când Sepsi OSK 2 se va deplasa pe terenul celor de la SR Brașov, iar KSE Târgu Secuiesc va juca pe propriul teren cu CSO Plopeni.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.