SPORT 16 august 2023

Start perfect la juniori pentru Sepsi OSK

de Marius Raczek | 864 vizualizări

A început sezonul 2023-2024 în Liga Elitelor, toate cele patru echipe de juniori ale clubului Sepsi OSK debutând cu victorie în noua ediție de campionat.

În Liga Elitelor U15, Sepsi OSK a primit vizita echipei LPS Buzău, de care a trecut cu rezultatul de 1-0. Singura reușită a partidei a venit în prima repriză și i-a aparținut lui Ungureanu. În etapa a doua, Sepsi OSK se va deplasa pe terenul celor de la ACS Petrolul 52 Ploiești.

Tot într-o partidă cu LPS Buzău, dar la categoria de vârstă U16, Sepsi OSK a reușit scorul primei etape, 10-0. Marcatorii au fost: Batzula-patru reușite, Cantauz-hat-trick, respectiv Minescu, Mihoreanu și Stancu. În runda secundă, Sepsi OSK va evolua în deplasare la ACS Petrolul 52 Ploiești.

Liga Elitelor U17 a programat partida Sepsi OSK-LPS Bihorul Oradea, partidă câștigată de alb-roșii cu rezultatul de 4-0. Victoria s-a conturat grație reușitelor semnate de Mihoreanu-dublă, Endrődi și Varga. Pentru Sepsi OSK urmează o deplasare la CFR Cluj, în etapa a doua a competiției.

De asemenea, cu o victorie, și tot împotriva echipei LPS Bihorul Oradea, a debutat Sepsi OSK în Liga Elitelor Tineret. Rezultatul a fost de 1-0, prin golul marcat de Ureche în prima parte a jocului. Etapa a doua din Liga Elitelor Tineret programează partida CFR Cluj-Sepsi OSK.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.